search-button
cross-out

Ροζίτα Σώκου: Διασωληνώθηκε και η κόρη της, 3 μέρες μετά τον θάνατό της- Παλεύει με τον κορονοϊό

Πριν από 3 ημέρες η Ροζίτα Σώκου έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον κορονοϊό. Σήμερα διασωληνώθηκε και η κόρη της. Ο γιος δεν απάντησε αν η μητέρα του είναι εμβολιασμένη.
Ροζίτα Σώκου: Διασωληνώθηκε και η κόρη της, 3 μέρες μετά τον θάνατό της- Παλεύει με τον κορονοϊό

Πριν από τρεις ημέρες η Ροζίτα Σώκου έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον κορονοϊό. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, ήταν 98 ετών και ήταν ανεμβολίαστη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως και η κόρη της Ροζίτας Σώκου, Ιρένε Μαραντέι, δίνει μάχη με τον κορονοϊό και το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας γνωστοποίησε πως διασωληνώθηκε. Οπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εμπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, και η Ροζίτα Σώκου και η κόρη της Μαραντέι ήταν εναντίον των εμβολίων…

Ο Εμίλιο Ταγκρέντι εγγονός της Ροζίτας Σώκου, επιβεβαίωσε την είδηση στην πρωινή εκπομπή, λέγοντας πως η μητέρα του Ιρένε, είναι στον Ευαγγελισμό.

“Δεν έχει νόημα να σας το κρύψω, ναι είναι διασωληνωμένη. Δεν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Απλά δεν υπήρχε μία βελτίωση όπως ήθελαν οι γιατροί κι έτσι τη διασωλήνωσαν για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα. Είναι στην πέμπτη, έκτη μέρα και ελπίζουμε να μην μείνει ακόμα για πολλές” είπε ο γιος της Ιρένε Μαραντέι και εγγονός της Ροζίτας Σώκου.

Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει για το αν η μητέρα του ήταν εμβολιασμένη, αλλά οι πληροφορίες θέλουν και την κ. Μαραντέι να είναι ανεμβολίαστη. όπως άλλωστε ήταν και η μητέρα της Ροζίτα Σώκου.

“Αν δεν την είχε βρει ο κορονοϊός θα ζούσε κι άλλο”, είχε πει για τη Ροζίτα Σώκου ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο. Και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν”, είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr