search-button
cross-out

Σαλαμίνα: Είχε σχεδιάσει τα πάντα ο δολοφόνος της 43χρονης – «Έπρεπε να την τιμωρήσω»

Τις τελευταίες πέντε ημέρες ο 71χρονος, που δολοφόνησε την σύντροφό του στη Σαλαμίνα, είχε πάρει τις αποφάσεις του και ετοίμαζε προσεκτικά τη δολοφονία και τα επόμενα βήματα του. Η απόρριψη και – όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς – η απόφαση της 43χρονης να αλλάξει σελίδα στη ζωή της, γνωρίζοντας έναν άλλον άνδρα, τον έκανε να φτάσει στα άκρα.
Σαλαμίνα: Είχε σχεδιάσει τα πάντα ο δολοφόνος της 43χρονης – «Έπρεπε να την τιμωρήσω»

Το σχέδιο του απλό, κυνικό και τραγικό. Θα σκότωνε την Γεωργία, την γυναίκα που τα τελευταία 7 χρόνια ζούσαν μαζί, θα άρπαζε το αυτοκίνητο της και θα εξαφανιζόταν από τη Σαλαμίνα. Στόχος του προφανέστατα να κρυφτεί κάπου στη βόρεια Ελλάδα, από όπου και κατάγεται μετά τη δολοφονία της Γεωργίας. Έτσι και έκανε.

Ο άνδρας, που συνελήφθη χθες αργά το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας στα «Γαριδάδικα» του Κερατσινίου έχοντας δίπλα του την καραμπίνα και μερικά ρούχα περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του. Όπως είπε δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι η πρώην σύντροφος του άλλαξε ρότα στη ζωή της.

«Αγόρασα την καραμπίνα από έναν Αλβανό στο νησί και αποφάσισα να την σκοτώσω. Περίμενα να φύγει το παιδί και στη συνέχεια την πυροβόλησα δυο φορές. Μετά έφυγα πήγα στο καφενείο και αφού τηλεφώνησα σε ένα φίλο μου και του είπα τι είχε συμβεί έφυγα από τη Σαλαμίνα. Εγώ τη σκότωσα του είπα. Την έβρισα και μπήκα στο αυτοκίνητο…» περιέγραψε.

Ο άνδρας που τα τελευταία επτά χρόνια ζούσε μαζί της στο νησί βγήκε από το πλοίο και πήγε στο Κερατσίνι. Εκεί όπου πολλές φορές συνήθιζε να συχνάζει μαζί με τη Γεωργία.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας έχοντας στα χέρια τους τις φωτογραφίες του ίδιου και του αυτοκινήτου ζήτησαν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να τους δώσουν τα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου. Αρχικά το είχε κλειστό, κάποια στιγμή το άνοιξε για λίγο και το τελευταίο στίγμα δόθηκε από κεραία του Κερατσινίου. Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκα και αργά το βράδυ κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr