search-button
cross-out

Σαλαμίνα – Μητέρα της 43χρονης: «Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε μαμά με σκοτώνει»

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 43χρονης που δολοφονήθηκε από το σύντροφο της, στο σπίτι της στη Σαλαμίνα.
Σαλαμίνα – Μητέρα της 43χρονης: «Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε μαμά με σκοτώνει»

«Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου έλεγε ”μαμά με σκοτώνει”», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 43χρονη που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Σαλαμίνα από τον 71χρονο σύντροφό της, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, κανείς δεν περίμενε αυτό το σοκαριστικό συμβάν ωστόσο η οικογένεια του θύματος είχε τις δικές τις ευθύνες. «Η Γωγώ ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ξέραμε πως της συμπεριφερόταν αυτός ο άνθρωπος».

Την περασμένη Παρασκευή όπως είπε η 43χρονη την κάλεσε και της είπε «μαμά με σκοτώνει» με την μητέρα του θύματος να ζητά βοήθεια από την αστυνομία η οποία δεν της έδωσε σημασία, ανέφερε.

«Βρήκα το παιδί χτυπημένο παντού στα πόδια του», είπε για το τι αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι της 43χρονης. Την επόμενη μέρα πήγε στο Αστυνομικό τμήμα και όπως είπε τους φέρθηκαν άψογα.

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πάω στον γιατρό και όταν γύριζα θα βρω το παιδί μου νεκρό κάτω από μια κουβέρτα. Δεν ξέρω τι να πω», πρόσθεσε.

«Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό και τρελάθηκα. Είδα σπασμένο το τζάμι και η πόρτα είναι κλειδωμένη. Αυτός φεύγοντας πήρε και την τσάντα της Γωγώς και τα τηλέφωνα. Είχε το θράσος να κάνει κι όλες αυτές τις κινήσεις».

»Είδα κάτω από την κουβέρτα ότι υπάρχει ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι είναι το παιδί και άρχισα να φωνάζω σαν τρελή μέσα στο σπίτι»

«Τον μαζέψαμε και τον στηρίξαμε όλοι», είπε για τον 71χρονο

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr