search-button
cross-out

Σάλος στην Ηλεία: Καταγγελίες σε βάρος αιρετού για σεξουαλική παρενόχληση

Σάλος στην τοπική κοινωνία
Σάλος στην Ηλεία: Καταγγελίες σε βάρος αιρετού για σεξουαλική παρενόχληση

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί σε δήμο της Ηλείας μετά από πλήθος καταγγελιών που φαίνεται πως θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης για ανάρμοστη συμπεριφορά αιρετού προς τους υπαλλήλους με ακατονόμαστες ύβρεις και τουλάχιστον μια καταγγελία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε υπάλληλο.

Ήδη αρκετές λεπτομέρειες αρχίζουν να γίνονται γνωστές καθώς υπάρχουν μαρτυρίες και πειστήρια για τη συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου, που μεταξύ άλλων έχει και τη συνήθεια να κουνά το δάχτυλο σε όποιον έχει αντίθετη άποψη από αυτόν .

Οι αποκαλύψεις φέρνουν διαστάσεις χιονοστοιβάδας και αναμένεται να φέρουν σε δύσκολη θέση τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του στο συγκεκριμένο δήμο.

Φυσικά το προσωπικό που βρέθηκε σε δύσκολη θέση απέναντι από τον αιρετό το προηγούμενο διάστημα έκανε υπομονή, αλλά πλέον βλέποντας πως οι συμπεριφορές αυτές επαναλαμβάνονται και γίνονται ακόμα χειρότερες, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά προκειμένου να προστατευτούν.

Πηγή: ilialive.gr, newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr