search-button
cross-out

Σάμος – Πατέρας Άρη: «Ήταν υπόθεση 5 δευτερολέπτων – Δεν δόθηκε το δικαίωμα στα παιδιά να τρέξουν»

Για τον άδικο χαμό του γιου του, Άρη και της φίλης του, Κλαίρης, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του, Αλέξης Κομνηνός.
Σάμος – Πατέρας Άρη: «Ήταν υπόθεση 5 δευτερολέπτων – Δεν δόθηκε το δικαίωμα στα παιδιά να τρέξουν»

Ο κ. Κομνηνός είπε, ότι αυτό που συνέβη στα παιδιά, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, ενώ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στο νησί.

Όπως είπε ο κ. Κομνηνός, αν δεν υπήρχε αυτό το κτήριο, τα παιδιά θα ήταν σήμερα ζωντανά.

«Ήταν υπόθεση 5 δευτερολέπτων. Όλο το κακό έγινε τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα του σεισμού, δεν δόθηκε το δικαίωμα στα παιδιά να τρέξουν», είπε, σημειώνοντας ότι από αυτό το δρομάκι περνούν καθημερινά 400 άτομα, κυρίως παιδιά, αφού οδηγεί κατευθείαν στο Γυμνάσιο.

Ο κ. Κομνηνός μίλησε για την κατ’ιδίαν συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, για τον οποίο είπε, ότι όταν πήγαν και του έδειξε το σημείο της τραγωδίας, και ο ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του.

«Πλέον, για τον ίδιο και για την κυβέρνηση, αποτελεί υποχρέωση να τακτοποιήσουν αυτό το θέμα με τα εγκαταλελειμμένα κτήρια», είπε.

Ακόμη, ερωτηθείς, για το πότε αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό είχε συμβεί στον γιο του, είπε: «Επειδή ήξερα τον γιο μου και πώς συμπεριφέρεται στις καταστάσεις αυτές κατάλαβα ότι κάτι τραγικό είχε συμβεί, μετά από 20 λεπτά, γιατί ο Άρης ήταν παιδί που επικοινωνούσε μαζί μου για πλάκα. Θα έκανε κάθε προσπάθεια για να έρθει να με βρει».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr