search-button
cross-out

Σαν σενάριο ταινίας – Έρχεται στα Χανιά, για να βρει τον εφηβικό της έρωτα μετά από 44 χρόνια!

Είναι από αυτές τις ιστορίες που βλέπουμε μόνο στις ταινίες και δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Κι όμως, καμιά φορά η ζωή μπορεί να μας δώσει τα καλύτερα σενάρια.
Σαν σενάριο ταινίας – Έρχεται στα Χανιά, για να βρει τον εφηβικό της έρωτα μετά από 44 χρόνια!

Μια γυναίκα από το εξωτερικό έρχεται στα Χανιά, μετά από 44 χρόνια και προσδοκεί να συναντήσει τον εφηβικό της έρωτα. Εκείνον με τον οποίο πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές ένα καλοκαίρι, στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Ήταν το 1979, όταν η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από το Βέλγιο, ήρθε με την οικογένειά της για πρώτη φορά στα Χανιά, γνώρισε έναν πολύ όμορφο Χανιώτη ο οποίος τη γοήτευσε και τόσα χρόνια μετά, έμεινε ανεξίτηλος στη μνήμη της.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί πολύ όμορφες στιγμές και έβγαιναν ραντεβού σε παμπ στο παλιό Λιμάνι των Χανίων, με εκείνον να της αφιερώνει με την κιθάρα του το Sultans of Swing.

Την επόμενη χρονιά, η νεαρή τότε κοπέλα, σε ηλικία 16 χρονών, επέστρεψε στα Χανιά μαζί με την αδερφή της, πήγε ξανά στο ίδιο μαγαζί, συνάντησε τον «Μπίλι» της στο ίδιο ακριβώς σημείο που τον είχε δει την πρώτη φορά και πέρασαν μαζί έναν ολόκληρο μήνα.

Η γυναίκα ανήμερα των 60ων γενεθλίων της επιστρέφει στα Χανιά, μετά από 44χρόνια, με την ελπίδα να μπορέσει να βρει ξανά τον άνδρα που την γοήτευσε σε εκείνες τις εφηβικές διακοπές της.

Η ίδια, μέσω ομάδας στο Facebook ζήτησε πληροφορίες για τον άνδρα που από την εφηβεία της μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να ξεχάσει, με την ελπίδα να μπορέσει να βρει κάποιο στοιχείο για εκείνον!

Μάλιστα, οι χρήστες κατάφεραν να εντοπίσουν για ποιον πρόκειται και της έδωσαν πληροφορίες για το που θα μπορέσει να τον βρει με την ίδια να μη μπορεί να πιστέψει ότι θα συναντήσει τον «Μπίλι», όπως τον αποκαλούσε, μετά από τόσα πολλά χρόνια στην πόλη που γνωρίστηκαν.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr