search-button
cross-out

Σαντορίνη: Ο πιλότος «το έσκισε» το αεροπλάνο και αποθεώθηκε από τους επιβάτες σε πτήση για Αθήνα

Ο πιλότος ανοίγει το μικρόφωνο και μιλάει στους επιβάτες λίγο πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η πτήση από Σαντορίνη προκαλεί συζητήσεις και το βίντεο γίνεται viral…
Σαντορίνη: Ο πιλότος «το έσκισε» το αεροπλάνο και αποθεώθηκε από τους επιβάτες σε πτήση για Αθήνα

Ο πιλότος ανοίγει το μικρόφωνο και μιλάει στους επιβάτες λίγο πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η πτήση από Σαντορίνη προκαλεί συζητήσεις και το βίντεο γίνεται viral…

Το αεροπλάνο απογειώνεται από τη Σαντορίνη για την Αθήνα και ο πιλότος κάνει τους επιβάτες να χαμογελάσουν και να ξεχάσουν την ενόχληση που είχαν τα προηγούμενα λεπτά, από την καθυστέρηση στην απογείωση. Τα λόγια του ακούγονται από τα ηχεία στην καμπίνα των επιβατών και κάποιοι καταγράφουν. Όλα συμβαίνουν λίγο πριν η πτήση φτάσει στον τελικό προορισμό και οι ταξιδιώτες αποβιβαστούν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις αναρτήσεις, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε ο πιλότος έκανε οτι μπορούσε για να καλύψει μέρος του… χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

Στα σχόλια θα δει κανείς πως ο εν λόγω πιλότος γνωρίζει την αποθέωση και από άλλους που έχουν ταξιδέψει μαζί του στο παρελθόν και τους έμεινε αξέχαστος για τον αυθορμητισμό του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr