search-button
cross-out

Σε άσχημη κατάσταση η 12χρονη: «Δεν μιλάει καθόλου» – Ξέσπασμα κατά Μίχου: «Αυτός είναι δράκουλας … γιατί τον προβάλετε;»

Η γιαγιά της ανήλικης θέλει να αναλάβει τη φροντίδα όλων των παιδιών
Σε άσχημη κατάσταση η 12χρονη: «Δεν μιλάει καθόλου» – Ξέσπασμα κατά Μίχου: «Αυτός είναι δράκουλας … γιατί τον προβάλετε;»

Έκκληση να πάρει τα εγγόνια της πίσω και να της δοθεί η επιμέλειά τους, έκανε η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία βιάστηκε και εκπορνεύτηκε από τον Ηλία Μίχο.

Τόσο η 12χρονη, όσο και τα αδέλφια της βρίσκονται σε δομές υποστήριξης, με τη γιαγιά τους να σχολιάζει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ανησυχεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά τα παιδιά, τι θα γίνουν;»

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας των παιδιών είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ η μητέρα τους βρίσκεται επί του παρόντος προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης κόρης της.

«Δεν μιλά καθόλου, δε λέει τίποτα»
Μιλώντας στην εκπομπή, η γιαγιά (σ.σ. είναι η μητέρα του πατέρα των παιδιών) αποκάλυψε ότι η κακοποιημένη ανήλικη δεν  μιλά καθόλου και πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση:

«Ψυχολογικά είμαι λιώμα, τι να σας πω, μου λείπουν τα παιδιά μου. Τώρα η 12χρονη δεν μπορεί να πει τίποτα, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μιλά καθόλου, δε λέει τίποτα».

«Αυτός είναι δράκουλας, δεν είναι άνθρωπος»
Ακολούθησε ξέσπασμα κατά του Ηλία Μίχου, αλλά και κατά των ΜΜΕ που τον προβάλλουν:

«Αυτό το μεταμορφωμένο τέρας, αν λέγεται άνθρωπος, γιατί το προβάλετε όλοι; Αυτός είναι δράκουλας, δεν είναι άνθρωπος».

Δεν περίμενε την προφυλάκιση της μητέρας
Σε ότι αφορά την προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας των παιδιών, η γιαγιά είπε ότι δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο και πως ήταν μια οικογένεια που αγαπούσε τα παιδιά της, τα οποία δεν φταίνε σε τίποτα και πως κάποιος θα πρέπει να τα φροντίσει.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr