search-button
cross-out

Σε αυτό το σπίτι έγινε το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα – Η «κόλαση» της Άννας και του αδικοχαμένου μωρού

Συγκλονιστικές εικόνες από εκεί όπου διαδραματίστηκε το οικογενειακό δράμα
Σε αυτό το σπίτι έγινε το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα – Η «κόλαση» της Άννας και του αδικοχαμένου μωρού

Την ασύλληπτη τραγωδία στην Καβάλαόπου ένας 56χρονος σκότωσε μάνα και παιδί, δεν μπορεί να την χωνέψει και να την συλλάβει ανθρώπινος νους.

Εικόνες από τον χώρο όπου έζησε το δράμα της η Άννα Κρουζ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το σπίτι όπου μεγάλωνε το 10μηνο παιδί της η γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε μαζί με το μωρό της, από τον ίδιο της τον άντρα με αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο, εμφανίζει την εικόνα της απόλυτης εγκατάλειψης αλλά και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Χαρακτηριστικό του σπιτιού δεν είναι μόνο ότι δεν έχει πόρτα, αλλά και ότι είναι βρώμικο και χωρίς τα βασικά έπιπλα. Το 10μηνο μωρό μεγάλωνε σε ένα μέρος που δεν είναι για παιδιά!

Ο κτηνοτρόφος αφότου δολοφόνησε το μωρό, έστρεψε το όπλο προς την 32χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. «Οι σχέσεις τους ήταν στα άκρα, είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει πριν λίγο καιρό αν έπαιρνε το παιδί και έφευγε. Όταν μου το είπε έπαθα σοκ, ήξερα ότι το τελευταίο δίμηνο είχε πάει στο σπίτι του παππού για να μένει εκεί με το παιδί. Εγώ της είπα σήκω και φύγε, μη γίνει τίποτα κακό σαν να είχα ένα προαίσθημα. Τι να πω; Δε φανταζόμουν ότι θα τους σκότωνε. Τραγωδία, ανείπωτη τραγωδία», είπε ο θείος της 32χρονης.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr