search-button
cross-out

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που έκανε διακίνηση ναρκωτικών – Η σχέση του με τον Snik

Διεξάγεται ΕΔΕ στην ΕΛ.ΑΣ - Ποια η σχέση του με τον γνωστό τράπερ
Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που έκανε διακίνηση ναρκωτικών – Η σχέση του με τον Snik

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται ΕΔΕ στην ΕΛΑΣ έτσι ώστε να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση.

Ο αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο σώμα για ανάρμοστες συμπεριφορές, αλλά και για τις σχέσεις που είχε με διάσημο τράπερ.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον Ανακριτή, όπως και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σε συνέχεια του από 09-04-2023 Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη Αστυφύλακα και Ειδικού Φρουρού για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Πρωταγωνιστής σε βίντεο του Snik

Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ πασίγνωστου τράπερ ήταν ο αστυφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, ο 33χρονος με καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές

χειρονομίες.

   

Προβληματική συμπεριφορά

Μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ οπότε και απομακρύνθηκε λόγω προβληματικής συμπροφοράς και αδράνειας. Στη συνέχεια ανέλαβε υπηρεσία σε Τμήμα Ασφαλείας των νοτίων προαστίων της Αττικής, σε παραλιακή περιοχή.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση όπου συνάδελφοί του τον είχαν δει εντός αγωνιστικού χώρου σε κάποια αθλητική εκδήλωση και θεώρησαν ότι είχε υπηρεσία και συμμετείχε στα μέτρα ασφαλείας που λάμβανε η αστυνομία.

Τελικά όπως διαπιστώθηκε ήταν εκεί βοηθώντας το στήσιμο της συναυλίας του γνωστού τράπερ πριν την έναρξη της αθλητικής εκδήλωσης.

in.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr