search-button
cross-out

Σεισμός Σάμος: «Δεν πρόλαβαν να φύγουν» – Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που βρήκε νεκρά τα δύο παιδιά

Μαύρο πέπλο έχει καλύψει το νησί της Σάμου μετά την είδηση ότι δύο έφηβοι βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που γυρνούσαν από το σχολείο όταν καταπλακώθηκαν από πτώση τοίχου
Σεισμός Σάμος: «Δεν πρόλαβαν να φύγουν» – Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που βρήκε νεκρά τα δύο παιδιά

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε πρώτος ο πυροσβέστης Γιώργος Μιαούλης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές.

«Τα συναισθήματα την ώρα της δουλειάς μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αλλά είμαστε άνθρωποι και επηρεαζόμαστε» δήλωσε ο κ. Μιαούλης, προϊστάμενος πυροσβεστικής Σάμου, πατέρας και ο ίδιος, που βρήκε τα δύο νεκρά παιδιά.

«Ειδοποιηθήκαμε από τηλεφώνημα μέσα στο λεπτό σπεύσαμε στο σημείο… Έχουμε διασωστικό εξοπλισμό. Έγινε χειρουργική επέμβαση πετραδάκι – πετραδάκι απομακρύναμε τα συντρίμμια και απεγκλωβίσαμε τα άτομα» δήλωσε.

Τα άτυχα παιδιά

«Από τις τσάντες τους που ήταν στα σκαλοπάτια καταλάβαμε ότι αντιλήφθηκαν το σεισμό και μάλλον σηκώθηκαν… Ήταν μικρό το στενό, 2,5 με 3 μέτρα. (Τα παιδιά) παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ στους διασώστες. Ο μηχανισμός αντέδρασε άμεσα το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και ο κ. Χαρδαλιάς είναι εδώ» σημείωσε ο κ. Μιαούλης.

Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα του 17χρονου

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα αποχαιρέτησε το γιο του, Άρη ο πατέρας του 17χρονου, δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός.

Μεταξύ άλλων, στο σπαρακτικό μήνυμα γράφει: «Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη. Να μου φιλήσεις την Κλαίρη και δώσε μου υπόσχεση ότι θα την προσέχεις. Να ξέρεις ότι σήμερα έχασα το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου…».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr