search-button
cross-out

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου από τον καθηγητή του: Ο 62χρονος τον ξυλοκοπούσε για να μην μιλήσει

Απίστευτες είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με την σεξουαλική κακοποίηση ενός μαθητή από τον 62χρονο σήμερα καθηγητή του.
Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου από τον καθηγητή του: Ο 62χρονος τον ξυλοκοπούσε για να μην μιλήσει

Ο 62χρονος φιλόλογος σε σχολείο της Δυτικής Αττικής κρίθηκε προφυλακιστέος τη Δευτέρα μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κακοποίηση του 15χρονου σήμερα παιδιού που είχε ξεκινήσει όταν ήταν ηλικίας μόλις 8 ετών, γινόταν μπροστά και σε άλλα άτομα που αναζητούνται από τις αρχές.

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ τουλάχιστον δύο φορές το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά μπροστά στα άτομα που αναζητούνται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 15χρονο γιατί μίλησε τώρα αυτός τους αποκάλυψε ότι ο 62χρονος καθηγητής τον ξυλοκοπούσε απειλώντας τον να μην του ξεφύγει τίποτα στους γονείς του.

«Μιλήσαμε με τον γιο μας και του εκμαιεύσαμε την αλήθεια. Καταλάβαμε ότι κάτι έχει. Ήταν φοβισμένος και δεν μιλούσε. Μας είπε τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια. Μας είπε ότι την τελευταία φορά που πήγε στο σπίτι του ήταν και αλλά δυο με τρία άτομα αλλά δεν μας είπε αν του έκαναν και αυτοί κάτι» φέρονται να είπαν οι γονείς του 15χρονου σύμφωνα με το MEGA.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τους τελευταίους δύο μήνες, γείτονες είχαν δει αρκετούς διαπληκτισμούς μεταξύ των γονιών του παιδιού και τον καθηγητή.

Οι συνάδελφοί του είναι σοκαρισμένοι και αδυνατούν να συλλάβουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίο συναναστρέφονταν καθημερινά, μπορεί να έχει κάνει τα όσα του καταλογίζονται.

«Ότι έχουμε αιφνιδιαστεί όλοι, έχουμε αιφνιδιαστεί γιατί δεν είχαμε ποτέ εμείς κάποιο τέτοιο δείγμα από τον συγκεκριμένο τον συνάδελφο, και μάλιστα θα επέβαλε και τα χαρτιά του τώρα για συνταξιοδότηση. Όλοι έχουν εκπλαγεί απόλυτα, δηλαδή οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ τέτοια δείγματα».

Στους αξιωματικούς του τμήματος ανηλίκων ο 62χρονος φιλόλογος δεν είπε το παραμικρό ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα βρήκαν οι αστυνομικοί στον υπολογιστή, στο κινητό αλλά και στις σημειώσεις του, είναι αρκετά ώστε να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση εναντίον του.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr