search-button
cross-out

Σεπόλια – Δικηγόρος μητέρας: Ο λόγος που ζητούσε λεφτά από τη 12χρονη

Σεπόλια: Το μήνυμα της μητέρας στη 12χρονη κόρη της με το οποίο της ζητούσε 50 ευρώ προσπάθησε να εξηγήσει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.
Σεπόλια – Δικηγόρος μητέρας: Ο λόγος που ζητούσε λεφτά από τη 12χρονη

Για ένα μήνυμα με το οποίο η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης, ζητούσε 50 ευρώ από τη κλήθηκε να απαντήσει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας. Το μήνυμα της 38χρονης στη 12χρονη κόρη της, που παραπέμπει σε γνώση ότι εκδίδονταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα είχε να κάνει με λεφτά για εισιτήρια προς τη Λευκάδα.

«Υπάρχει ένα μήνυμα που φαίνεται η μητέρα να ζητά από την κόρη της κάποια χρήματα. Έχει δώσει εξήγηση η μεγάλη αδερφή ότι της τα είχε δώσει να βγάλει εισιτήρια για τη Λευκάδα» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Όπως τόνισε ο ίδιος «Το πρόβλημα είναι τα εμβάσματα που βρέθηκαν στο λογαριασμό της. Όμως έχει δώσει εξηγήσεις το παιδί πώς βρέθηκε ο λογαριασμός στα χέρια της.

Κατηγορηματικά η μητέρα δεν ήξερε τι συνέβαινε μεταξύ κόρης και Μίχου. Απειλούσε τον Μίχο γι αυτό που έκανε. Μια γυναίκα που γνωρίζει δεν θα έμπαινε σ’ αυτή τη διαδικασία.

Του έστειλε «θα σε σκοτώσω», «θα σου βγάλω τα μάτια» όταν ήρθε σε γνώση της η επαφή. Η πρώτη της κίνηση ήταν αυτή. Έπειτα ενημέρωσε και τη σύζυγο του Μίχου. Η σύζυγος του Μίχου πήγε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση και της είπε είσαι μητέρα με 8 παιδιά άσε με να σε βοηθήσω και έβγαλε και της έδωσε 100 ευρώ».

«Άλλο κακή άσκηση επιμέλειας, άλλο μαστροπεία»
Ο Απόστολος Λύτρας, ανέφερε ακόμα: «Η κακή άσκηση της επιμέλειας είναι διαφορετική από τη μαστροπεία. Άφησε ανεξέλεγκτα ανήλικα παιδιά. Αλλά δεν είναι το ίδιο. Την έχανε τη 12χρονη συχνά. Αυτό όμως συσχετίζεται με το πως είναι σαν μητέρα, όχι με το έγκλημα με το οποίο κατηγορείται.

Πήγαινε τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα στο κατάστημα του Μίχου το παιδί και καθάριζε. Τον ήξερε πολλά χρόνια τον Μίχο η μητέρα. Περίπου 20 χρόνια. Μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι, τον γνωρίζει. Παρουσιαζόταν σαν ένας άνθρωπος που βοηθούσε κόσμο στη γειτονιά. Και άλλα παιδιά σύχναζαν στο κατάστημά του.

Τέσσερις καταθέσεις, στις δύο υπάρχει το όνομα, στις άλλες δύο αντιστοιχεί ένας λογαριασμός. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις. Το παιδί έχει μιλήσει για 10 -15 βιασμούς. Υπάρχουν οι 213, εκεί θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ενδεχομένως να μην έχουν διαπράξει ποινικό αδίκημα αν απλώς συνομίλησαν».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr