search-button
cross-out

Σεπόλια: Νέα μαρτυρία γείτονα του 53χρονου – «Τον άκουσα να τη βρίζει»

Ο γείτονας του 53χρονου στα Σεπόλια είχε δει αρκετές φορές τη 12χρονη στο μαγαζί του και μάλιστα της είχε μιλήσει μια φορά.
Σεπόλια: Νέα μαρτυρία γείτονα του 53χρονου – «Τον άκουσα να τη βρίζει»

Μία ακόμη μαρτυρία γείτονα του 53χρονου στα Σεπόλια έρχεται στο «φως» και αποκαλύπτει την συμπεριφορά του προς τη 12χρονη.

Όπως είπε ο γείτονας του 53χρονου, το κορίτσι δούλευε στο μαγαζί ως υπάλληλος και τακτοποιούσε τα ράφια. Ο ίδιος την είχε δει αρκετές φορές και της είχε μιλήσει μια φορά στο μαγαζί, ενώ αποκάλυψε ότι ο 53χρονος την έβρισε και εκείνη δε αντέδρασε.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε ”σκάσε μωρή και δούλευε”. Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Επίσης, άλλη μία φορά τους είχε δει να μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του 53χρονου, ενώ είχε δει και τη μητέρα της στο μαγαζί να μιλάει με τον κατηγορούμενο.

Σε ερώτηση για το αν φαινόταν για την ηλικία της, ο γείτονας απάντησε: «Εγώ την έκανα για αυτή την ηλικία, για 11-12.»

Τέλος, ανέφερε ότι τα βράδια το κορίτσι καθόταν στο μαγαζί και έπαιζε με άλλα παιδάκια.

Πότε άρχισε να βιάζει τη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος
Οι αρχικές πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο βιασμός του κοριτσιού άρχισε περί τα τέλη Απριλίου 2022, όμως σε μία από τις καταθέσεις της η 12χρονη φέρεται να έχει υποστηρίξει πως «φόραγα ακόμη χειμωνιάτικα ρούχα». Πάντως, ο 36χρονος υπάλληλος που εργάζεται σε νοσοκομείο της Αττικής, στην κατάθεσή του υποστήριξε, ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη στα τέλη Μαρτίου. Κι αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ερωτήματα για το πότε άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά και να βιάζει τη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος.

Από τη στιγμή που άρχισε να βασανίζει το κοριτσάκι, ο 53χρονος βρισκόταν στην αναζήτηση βιαστών της 12χρονης, με το «κυνήγι» να μην σταματά ούτε στο οικογενειακό της περιβάλλον. «Ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος έδινε σε μένα και τον αδελφό μου ένα χαρτζιλίκι, και όταν πηγαίναμε στην δουλειά της θείας μου, τον προσέγγισε. Του έστειλε μήνυμα προσποιούμενος εμένα, να κανονίσουμε συνάντηση για να λάβει την απάντηση ‘τι είναι αυτά που κάνεις, να προσέχεις», ανέφερε στην κατάθεση της.

Το συγκεκριμένο άτομο αυτό βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια και έχει ενημερώσει τους αστυνομικούς για τα μηνύματα που έλαβε από τον Ηλία Μίχο, ο οποίος φέρεται να προσποιήθηκε τη 12χρονη.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος κατηγορείται ότι είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ του κοριτσιού σε ιστοσελίδες γνωριμιών, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά και τα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως e-mail και ηλικία χρήστη ενώ τα τρία είχαν και φωτογραφίες της 12χρονης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν 367 συνομιλίες και 76 χρήστες έλαβαν 90 φωτογραφίες, με τους 12 να στέλνουν και δικές τους φωτογραφίες.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr