search-button
cross-out

Σεπόλια: Χυδαία πρόκληση από τον Μίχο – «Έγινε με τη συναίνεσή της»

Σεπόλια: Εμετικός στην απολογία του ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, μίλησε για συναίνεση από πλευράς της 12χρονης. Αντίστοιχα προκλητική στάση και από τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.
Σεπόλια: Χυδαία πρόκληση από τον Μίχο – «Έγινε με τη συναίνεσή της»

Για συναίνεση (!) της 12χρονης έκανε λόγο στην απολογία του ο Ηλίας Μίχος, που φέρεται να είπε στην ανακρίτρια: «Ό,τι γινόταν ήταν με την συναίνεση του κοριτσιού, βρέθηκα μαζί της 4 φορές».

Ο κατηγορούμενος προέβαλλε τον ισχυρισμό ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι συνέβαινε στην κόρη της και σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ενώπιον της 33ης ανακρίτριας υποστήριξε:

«Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά»».

Σχετικά με χρηματικά ποσά που φέρεται να διακινήθηκαν από εκείνον προς τη μητέρα της 12χρονης, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε: «Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της». Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη…. Είχα δώσει 300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

Πάντως, στο πλευρό της 37χρονης μητέρας της 12χρονης βρίσκονται όλα τα παιδιά της, τα οποία αγωνιούν για την τύχη της και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είχε γνώση όσων συνέβαιναν. Σημειώνεται, ότι σε βάρος της 37χρονης έχει ασκηθεί δίωξη για διακεκριμένη μαστροπεία και θα απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την προθεσμία που έλαβε σήμερα.

Η μητέρα φέρεται να επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν ότι δεν γνώριζε όσα είχαν γίνει. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

Προκλητικός και ο 42χρονος
Ευθύνες στη 12χρονη επιχείρησε να ρίξει και ο 42χρονος που κατηγορείται επίσης για την υπόθεση. «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές» φέρεται να υποστήριξε χωρίς καμία ντροπή!

Πηγή:newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr