search-button
cross-out

Σέρρες: Άνδρας σημάδευε με καραμπίνα νεαρούς

Στη «θέα» του όπλου τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα, προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο
Σέρρες: Άνδρας σημάδευε με καραμπίνα νεαρούς

Τρόμος επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην τοπική κοινότητα Μητρουσίου, στις Σέρρες, όταν παρέα νεαρών βρέθηκε αντιμέτωπη με οπλοφόρο που τους σημάδευε με καραμπίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες νεαρών στην ιστοσελίδα infonews24.gr, χθες το βράδυ μία παρέα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα, βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όταν πλησίασαν ξαφνικά προς το μέρος τους δύο άτομα, με το ένα εξ αυτών να κρατά καραμπίνα.

Στη «θέα» του όπλου τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα, προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.

«Πάγωσε το αίμα μου»

«Ένας εξ αυτών όπλισε την καραμπίνα στον αέρα και με σημάδεψε στο λαιμό. ‘Πάγωσε το αίμα μου’, δεν ήξερα τι θα γίνει όση λεπτά είχε την καραμπίνα στο λαιμό μου. Εμείς δεν ρίξαμε τις νερόφουσκες. Η ομάδα των μικρών, η οποία ήταν εκτός του προαύλιου χώρου πιθανότατα να έριξε μια, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο στη ζάντα και μετά οι δύο κατέβηκαν από το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ένας εκ των νεαρών, μέλος της παρέας.

Αμέσως τα παιδιά ειδοποίησαν την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες, εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή και Εισαγγελέα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr