search-button
cross-out

Σέρρες: Ξεκληρίστηκε οικογένεια από τον κορονοϊό – Μετά τον πατέρα και την κόρη πέθανε και η μάνα

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε και πάλι στις Σέρρες καθώς μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε από τον κορονοϊό. Μετά τον πατέρα και την κόρη που έχασαν τη ζωή τους ύστερα από επιπλοκές του κορονοϊού, έγινε γνωστό πως πέθανε και η μητέρα της οικογένειας.
Σέρρες: Ξεκληρίστηκε οικογένεια από τον κορονοϊό – Μετά τον πατέρα και την κόρη πέθανε και η μάνα

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Σερρών μόλις ένα 24ωρο μετά το θάνατο του 74χρονου πατέρα και της 48χρονης κόρης του, τη Δευτέρα έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και η μητέρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του χωριού στην ΕΡΤ Σερρών όλη η οικογένεια ήταν ανεμβολίαστη.

Συγκλονίζουν οι οικογενειακές τραγωδίες
Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό πως ένας 57χρονος πατέρας τριών παιδιών πέθανε από κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης. Μάλιστα, πριν από 15 μέρες είχε πεθάνει και η σύζυγός του επίσης από κορονοϊό.

Οι δυο τους είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου και μετά από μια εβδομάδα χρειάστηκε να διασωληνωθούν. Λίγες μέρες αργότερα πέθανε η 52χρονη σύζυγός του, ενώ χθες έχασε τη μάχη και ο πατέρας αφήνοντας πίσω του ορφανά τρία παιδιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα και πάλι στις Σέρρες έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό πατέρας και γιος.

Στη Θεσσαλονική ένας άνδρας κόλλησε επίτηδες κορονοϊό για να πάρει πιστοποιητικό με αποτέλεσμα να κολλήσει και η μητέρα του, η οποία λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία πνοή της.

Στην Κοζάνη ένας 47χρονος ανεμβολίαστος έχασε τη ζωή του από κορονοϊό αφήνοντας πίσω ένα παιδί.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr