search-button
cross-out

Σέρρες: «Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει σχολείο»: Τραγική αποκάλυψη από τον θείο του 11χρονου αγοριού

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες μετά από έκρηξη στον λέβητα του σχολείου του.
Σέρρες: «Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει σχολείο»: Τραγική αποκάλυψη  από τον θείο του 11χρονου αγοριού

Ο θείος του άτυχου παιδιού από τις Σέρρες μίλησε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο θείος του 11χρονου παιδιού αποκάλυψε πως εκείνη την τραγική ημέρα, ο ανιψιός του είχε πει στους γονείς του ότι δεν θέλει να πάει στο σχολείο. «Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ δύσκολη για την οικογένεια και τους γονείς, καθώς έχασαν το παιδί τους. Είναι ένα απίστευτο γεγονός. Το μόνο που ζητά η οικογένεια είναι να μην πάει “χαμένος” ο θάνατος του γιου τους και από εδώ και πέρα να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία. Ο κάθε άνθρωπος να αφήνει το παιδί του στο σχολείο, να είναι ασφαλές και να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα», πρόσθεσε.

Ο θείος του άτυχου παιδιού ανέφερε επίσης πως στο σχολείο βρισκόταν και η μικρότερη αδερφή του, η οποία είδε τον 11χρονο την ώρα που τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί ότι έχουν συλληφθεί ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος που έκαναν τις εργασίες στο λεβητοστάσιο εκείνη την ημέρα. «Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος» δήλωσε ο κ. Καντάς.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr