search-button
cross-out

«Σφαγέας» τρομοκρατεί τα Πατήσια

Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα και την τραυμάτισε στον λαιμό - Δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
«Σφαγέας» τρομοκρατεί τα Πατήσια

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε η αιματηρή επίθεση που δέχθηκε μια υπάλληλος σούπερ μάρκετ στην οδό Κονδυλάκη, στα Πατήσια, ενώ πήγαινε στη δουλειά της από έναν άγνωστο, ο οποίος την τραυμάτισε με μαχαίρι το πρωί της περασμένης Δευτέρας!

Από τη Νάντια Αλεξίου
Η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και πήγαινε να αναλάβει βάρδια, όταν, τη στιγμή που περπατούσε, στο ύψος της πλατείας Παπαδιαμάντη, είδε να την πλησιάζει ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ενστικτωδώς γύρισε το κεφάλι της και ο άγνωστος, χωρίς να πει λέξη, της επιτέθηκε και τη χτύπησε στον λαιμό με το μαχαίρι τραυματίζοντάς την ελαφρά! Ευτυχώς, η αντίδρασή της να τραβηχτεί και το μπουφάν που φορούσε έχοντας κλείσει μέχρι πάνω το φερμουάρ απέτρεψαν τα χειρότερα. Ωστόσο στην προσπάθειά της να αμυνθεί, τραυματίστηκε και στα δάχτυλα του χεριού της.

Εντρομη η γυναίκα αναζήτησε καταφύγιο στο σούπερ μάρκετ όπου εργάζεται. Οι συνάδελφοί της ενημέρωσαν την Αστυνομία και περιπολικά της Αμεσης Δράσης άρχισαν την αναζήτηση στην περιοχή χωρίς να εντοπίσουν τον δράστη. Η γυναίκα κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.

Κάτοικοι της γειτονιάς καταγγέλλουν ότι είχε προηγηθεί και άλλο παρόμοιο περιστατικό πριν από περίπου μία εβδομάδα, ενώ κάνουν λόγο για ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή τους, όπου είναι αυξημένες οι ληστείες. Οπως αποκαλύπτουν, το προηγούμενο περιστατικό συνέβη σε απόσταση 200 μέτρων από το τμήμα στην οδό Αγίας Λαύρας, ωστόσο ούτε τότε εντοπίστηκε ο δράστης.

Η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και στις περιοχές του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος χτυπά «κόκκινο», με δεκάδες καταγγελίες να καταγράφονται καθημερινά στο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας. Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου ο 19χρονος Π.Δ. είχε δεχθεί επίθεση ενώ περπατούσε στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ροστάν από τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι τον τραυμάτισαν ελαφρά για να αποσπάσουν από τον λαιμό του την αλυσίδα που φορούσε. Ο νεαρός πήγε μόνος του στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr