search-button
cross-out

Σήφης Βαλυράκης: Η σύζυγός του περιγράφει τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση

«Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ» παραδέχεται η ίδια
Σήφης Βαλυράκης: Η σύζυγός του περιγράφει τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση

«Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ. Όταν ήρθαν ελικόπτερα να ψάξουν τον άντρα μου που είχα χάσει από τις 3:30 το μεσημέρι. Ζούσα μια κατάσταση φιλμ… με τα ελικόπτερα να ψάχνουν στο νησί τη βάρκα τον Σήφη, την ύπαρξη αυτού του ανθρώπου». Αναρωτιόμουν «μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ, μήπως ονειρεύομαι;… Ήταν κάτι μεταξύ ονείρου και εφιάλτη».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει στην ΕΡΤ η Μίνα Βαλυράκη-Παπαθεοδώρου τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση του συζύγου της στις 24 Ιανουαρίου και μέχρι να εντοπιστεί νεκρός ο πρώην υπουργός.

Όπως είπε η χήρα του πρώην υπουργού, «είχε ήδη σκοτεινιάσει. Εγώ από τις 3 το μεσημέρι είχα αρχίσει να ανησυχώ επειδή είχε αργήσει 3 ώρες. Έλεγα αν έμεινε η βάρκα έλεγα θα ερχόταν κολυμπώντας γιατί κολυμπούσε, είχε κάνει το Κέρκυρα-Αλβανία κολυμπώντας, μιλάμε για σπουδαίο κολυμβητή, δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που θα χανόταν στη θάλασσα. Έλεγα αν χάλασε η βάρκα θα κάνει πολύ ώρα να έρθει. Αλλά πόσο χρόνο; Από τις 3 άρχισα να φοβάμαι γιατί θα σκοτείνιαζε στις 5».

«Είδα τους λιμενικούς να με ρωτάνε γιατί πήγε για ψάρεμα ο σύζυγός σας. Είδα το λιμενικό να μην έχει βάρκα. Μου πρότειναν ένα ψαρά που αυθαιρέτως βρήκε τη βάρκα του άντρα μου. Τελικά βρήκαμε τον Σήφη στις 8 μετά από δικές μας προτροπές γιατί μας καθοδηγούσαν λάθος», συνέχισε στην συνέντευξή της η κα. Βαλυράκη, προσθέτοντας εμφατικά πως «Βαδίζω με μια τεράστια στεναχώρια αλλά συγχρόνως με μια τεράστια δύναμη να ξεδιαλύνω και να τον βρω γιατί ο Σήφης Βαλυράκης δεν έχει εξαφανιστεί, είναι εδώ».

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr