search-button
cross-out

Σήμερα η κηδεία της 34χρονης Νικολέτας- Έφυγε ξαφνικά και άδικα

Κατέρρευσε μπροστά στο σύζυγο της
Σήμερα η κηδεία της 34χρονης Νικολέτας- Έφυγε ξαφνικά και άδικα

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από τον θάνατο της 34χρονης Νικολέτα Κοπάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να της απευθύνουν το… τελευταίο αντίο σήμερα στις 2:00 το  μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (Κοιμητήριο) Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη Νικολέτα, βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα δύο παιδιά τους, όταν αιφνιδιαστικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα έσβησε έτσι ξαφνικά.

Η Νικολέτα είχε καταγωγή από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης , στο Ρέθυμνο όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς , η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους και η Νικολέτα χάθηκε ξαφνικά μόλις στα 34 της χρόνια.

Το τελευταίο αντίο της απηύθυνε και ο γνωστός γιατρός του Ρεθύμνου κ. Νίκος Βαράκης.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr