search-button
cross-out

Σήμερα στον Εισαγγελέα ο 39χρονος που σκότωσε την 75χρονη νονά του στο Βόλο

Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας και ανέφερε λεπτομέρειες όσων διέπραξε - Δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με 42 μαχαιριές - Τι λένε οι γονείς του και η αδελφή του θύματος - Το χρονικό του εγκλήματος
Σήμερα στον Εισαγγελέα ο 39χρονος που σκότωσε την 75χρονη νονά του στο Βόλο

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 39χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη στον Βόλο. Ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος αναζητούταν από τις αρχές από την Πέμπτη όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της νονάς του, η οποία βρέθηκε νεκρή σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου διέμενε το Σάββατο το μεσημέρι, παραδόθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ο 39χρονος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησία με δίκυκλο όχημα οικειοθελώς λίγο μετά τις 8.30΄ το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου. Ο δράστης, ο οποίος κρατείται καθώς εις βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.GR, ακόμη υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας. Παράλληλα παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας. Επιπλέον ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το πρωί στις 11 στο Κοιμητήριο “Κούκος” θα τελεστεί η κηδεία της 75χρονης γυναίκας.

Με 42 μαχαιριές δολοφόνησε την 75χρονη

Την ίδια ώρα σοκαριστικό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή. Διαπίστωσε στη σορό της άτυχης γυναίκας 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα, με τα περισσότερα χτυπήματα να πλήττουν ζωτικά όργανα. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης τύλιξε τη γυναίκα σε κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου και εντοπίστηκε η σορός της.

Με βάση τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο, αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Ο 39χρονος, ενώ σκότωσε τη νονά του, συνέχισε τη ζωή του σαν να μην συμβαίνει κάτι. Πήγε για ύπνο ενώ την ημέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα αγόραζε τρόφιμα και άλλαξε και τη φωτογραφία στο εξώφυλλο στο Facebook στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας είναι παλιός γνώριμος στις αρχές. Το 2015 είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό σε καφετέρια στο Βόλο. Μάλιστα, το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή των 3,5 ετών φυλάκιση.

Σε λίγες ημέρες, στις 16 Νοεμβρίου, θα καθόταν και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς η υπόθεση θα εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό.

Τι είπε στο protothema.gr η αδερφή της 75χρονης άτυχης γυναίκας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πνευματικού παιδιού της

Όλα ξεκίνησαν όταν η 75χρονη ηλικιωμένη άργησε να επιστρέψει σπίτι της και ο γιος της ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας ανησύχησε και ειδοποίησε την θεία του και μια φίλη της μητέρα του.

«Εγώ ειδοποίησα την Αστυνομία ότι έχει εξαφανιστεί η αδερφή μου και έκανα την καταγγελία. Την περίμενε ο γιος της να γυρίσει και δεν είχε έρθει. Έτσι το παιδί ειδοποίησε μια φίλη της αδερφής μου και εμένα και πήγαμε στο σπίτι και ψάξαμε και δεν την βρήκαμε, και στην συνέχεια δηλώσαμε την εξαφάνιση. Πάντα η Ευθαλία επέστρεφε σπίτι της στις 12, ήταν πίσω στο σπίτι της και εκείνη την ημέρα δεν είχε γυρίσει, αφού πέρασε μια ώρα, το παιδί της ανησύχησε και μας ειδοποίησε» είπε απαρηγόρητη αδερφή του θύματος στο protothema.gr.

Μάλιστα, η κυρία Σούλα, σοκαρισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα, μιλώντας στο protothema.gr, υπέδειξε ως θύτη τον 39χρονο βαφτισιμιό της αδερφής της ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και αναζητείτε από τις Αρχές του Βόλου.

«Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω, λυπάμαι πολύ για αυτό που έπαθε η αδερφή μου. Ο δράστης, ναι, είναι αυτός που γράφουν τα τοπικά ΜΜΕ, είναι ο βαφτισιμιός της αδερφής μου. Είμαστε σε κατάσταση πολύ δύσκολη, έχω και τον ανιψιό μου που το παιδί έχει σοβαρά προβλήματα. Ο δράστης είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Δεν τους ξέρω καλά. Γνωρίζω ότι ακόμα αναζητείται. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο έχω πέσει από τα σύννεφα… ευχαριστώ» είπε σοκαρισμένη η αδερφή της άτυχης Ευθαλίας

Ο 39χρονος ρωτούσε την αδελφή του θύματος «αν είχαν νέα της»

Ο 39χρονος φαίνεται ότι προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι δεν είχε σχέση με την εξαφάνισή της, καθώς ρωτούσε την αδελφή του θύματος αλλά και γείτονες «αν είχαν νέα της».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «TLIVE» του Alpha, ο καθ’ ομολογίαν δράστης άλλαξε μάλιστα και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις 48 ώρες μετά το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 39χρονος -όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της νονάς του- ρώτησε μέχρι και την αδελφή του θύματος «αν είχε κάποιο νέο της».

Τι λένε οι γονείς του

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του δράστη τόνισε ότι «δεν είχε κανένα πρόβλημα».

«Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από βδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με την νονά του…πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη μητέρα του, δηλώνει πως «δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό».

Σε ερώτηση τι μπορεί να τον ώθησε στην δολοφονία, η μητέρα του 39χρονου απάντησε «τα λεφτά». «Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα καθόλου σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr