search-button
cross-out

Σοκ στα Μάλια: Έψαχνε τον βιαστή της κι αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο πατέρας της

Οι δυο Βρετανοί έχουν έρθει για διακοπές στην Κρήτη
Σοκ στα Μάλια: Έψαχνε τον βιαστή της κι αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο πατέρας της

Μια σοκαριστική ιστορία αποκαλύφθηκε στα Μάλια της Κρήτης, όταν μια Βρετανίδα τουρίστια έκανε καταγγελία για βιασμό της και αποδείχθηκε ότι ήταν ο πατέρας της!

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 34χρονη απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου και κατήγγειλε ότι κάποιος τη βίασε σε ερημική τοποθεσία, αλλά δεν θυμόταν ποιος ήταν, καθώς είχα μεθύσει.

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν την έρευνα συγκεντρώνοντας στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Από κάμερες κλειστού κυκλώματος φάνηκε ότι η 34χρονη βρισκόταν με τον πατέρα της σε μπαρ της περιοχής εκείνο το βράδυ και όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο ο 62χρονος πατέρας την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ εκείνη τον απωθούσε με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τον χαστουκίσει και να φύγει.

Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από την περιοχή δε φαίνεται να έχει ακολουθήσει στη συνέχεια άλλο άτομο τη γυναίκα, πλην του πατέρα της.

Από τις αρχές έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο 62χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού, της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη και της ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr