search-button
cross-out

Σοκ στη Ρόδο: 12χρονη καταγγέλλει τον παππού της για ασέλγεια

Η ανήλικη αποκάλυψε τα πάντα στη δασκάλα της - Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν υπήρξαν ευρήματα βιασμού
Σοκ στη Ρόδο: 12χρονη καταγγέλλει τον παππού της για ασέλγεια

Μια καταγγελία για ασέλγεια σε 12χρονη από τον παππού της ερευνά η Αστυνομία της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ανήλικη, ο πατέρας της μητέρας της φέρεται να ασελγούσε πάνω της μέσα στο σπίτι της από το 2016 έως το καλοκαίρι του 2023. Το κορίτσι αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε, αρχικά στη δασκάλα της και στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε και στη διευθύντρια, αλλά και σε ψυχολόγο, ενώ κατέθεσε και στην Αστυνομία παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, από την ιατροδικαστική έκθεση δε βρέθηκαν ευρήματα, ότι έχει πέσει θύμα βιασμού. Από την πλευρά του, ο παππούς του παιδιού αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023 μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου προς εξακρίβωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της κατάχρησης ανηλίκων, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους και συγκεκριμένα εις βάρος ενός 12χρονου παιδιού από τον παππού της.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr