search-button
cross-out

Σοκ στη Ρόδο: Τής έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και την παρενοχλούσε σεξουαλικά!

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τις δραματικές λεπτομέρειες σε καθηγήτρια του σχολείου της
Σοκ στη Ρόδο: Τής έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και την παρενοχλούσε σεξουαλικά!

Άλλη μία υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μίας μικρής κοπέλας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με την κατάσταση να έχει γίνει ανεξέλεγκτη.

Σοκάρει η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά από όσα αποκάλυψε μία μαθήτρια, η οποία κατήγγειλε τον καθηγητή που τής έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της! Η μαθήτρια ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του καθηγητή, ο οποίος ωστόσο αρνείται τα πάντα. Η ανήλικη υποστηρίζει πως ζούσε έναν εφιάλτη, μέσα στο σπίτι της, κάθε φορά που ο εκπαιδευτικός πήγαινε για να της κάνει ιδιαίτερα. Όπως είπε αρχικά φοβόταν να μιλήσει. Το έκανε μετά από χρόνια σε καθηγήτρια του σχολείου της, που κίνησε τις διαδικασίες.

Μία νέα εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού με υπόλογο έναν καθηγητή θετικών επιστημών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί, που είχε μέχρι πρότινος καθήκοντα αυξημένης ευθύνης σε σχολικό συγκρότημα της πόλης, απασχολεί την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας κατόπιν αναφοράς συναδέλφων του. Ταυτόχρονα «τρέχει» σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου προκαταρκτική διοικητική έρευνα που έχει ανατεθεί σε γνωστό εκπαιδευτικό της Ρόδου για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως και πειθαρχικώς διωκόμενων πράξεων συμπεριλαμβανομένης και της παροχής ιδιαίτερων μαθημάτων έναντι αμοιβής σε παιδιά κατά παράβαση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα των καθηγητών.

Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 15χρονο σήμερα κορίτσι, μαθήτρια της πρώτης Λυκείου, εκμυστηρεύτηκε τον Μάιο του 2022 σε μία καθηγήτριά της, της Γ’ Γυμνασίου, στο οποίο φοιτούσε και κατόπιν στη μητέρα της ότι ο καθηγητής ασελγούσε εις βάρος της κατά την διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που της παρέδιδε στην οικία όπου διαμένει με τους γονείς της, ενώ φοιτούσε στην πέμπτη τάξη του δημοτικού!

Μάλιστα όπως υποστηρίζει οι ασελγείς πράξεις εις βάρος της από τον καθηγητή συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου. Η καθηγήτριά της, είχε διαπιστώσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της και την προσέγγισε για να μάθει έκπληκτη από τα χείλη του παιδιού το μυστικό που έκρυβε βαθιά μέσα της ακόμη και από τους γονείς της. Μάλιστα το παιδί αποφάσισε να μην συνεχίσει την φοίτησή του στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολείο. Η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε προς έρευνα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και από εκεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε, όπως προαναφέρθηκε και διοικητική έρευνα.

Η οικογένεια του παιδιού έχει αναθέσει σε δικηγόρο, την υποβολή δηλώσεως προς υποστήριξη της κατηγορίας. Ο εκπαιδευτικός, αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και διατείνεται ότι πράγματι παρέδιδε μαθήματα στο παιδί στην οικία του, στην κουζίνα παρουσία των γονέων της, στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί αδιανόητο να υποστηρίζεται ότι ασελγούσε στο παιδί και υποστηρίζει ότι όταν οι γονείς του τον ενημέρωσαν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα έξοδα των ιδιαίτερων μαθημάτων που παρέδιδε τον σταμάτησαν χωρίς να αντιλαμβάνεται γιατί πλέον τον έχει στοχοποιήσει το παιδί.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr