search-button
cross-out

Σοκ στον Βύρωνα: Συνελήφθη 48χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης κόρης της συντρόφου του

Μια νέα υπόθεση που προκαλεί σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ένας 48χρονος συνελήφθη στον Βύρωνα για τον βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του.
Σοκ στον Βύρωνα: Συνελήφθη 48χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης κόρης της συντρόφου του

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι o 48χρονος φέρεται να ασελγούσε στο κορίτσι από τότε που ήταν 8 ετών. Η μητέρα του δεν γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε το παιδί της, στα χέρια του άνδρα με τον οποίο ζούσε στο ίδιο σπίτι.

Η 13χρονη βρήκε το κουράγιο να εκμυστηρευτεί στις φίλες της τα όσα περνούσε. Εκείνες της είπαν να μιλήσει στην μητέρα της και έτσι ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη ο άνδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη με ένταλμα, βραδινές ώρες σήμερα 14-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση, σε περιοχή της Αθήνας.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr