search-button
cross-out

Σοκαρισμένοι και οι φύλακες με τις επιστολές που λαμβάνει από θαυμάστριες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun
Σοκαρισμένοι και οι φύλακες με τις επιστολές που λαμβάνει από θαυμάστριες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Τι αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun σωφρονιστικός υπάλληλος- «Έχουμε μείνει άναυδοι από τις τσάντες με γράμματα που φθάνουν»
Ολόκληρες τσάντες με ερωτικά γράμματα από θαυμάστριες φθάνουν στις φυλακές Μαλανδρίνου για τον 34χρονο καταδικασμένο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχουν μείνει άναυδοι από τον αριθμό των ερωτικών επιστολών που ταξινομούν με αποστολέα τον δολοφόνο της 19χρονης συζύγου του και μητέρας της κόρης τους. «Διαβάσαμε, όπως είναι το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία και μείναμε άναυδοι», είπε στη Sun Online ένας φρουρός που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πρέπει να ταξινομήσουν «τσάντες» με γράμματα για τον 34χρονο.

«Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν, ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν εν θερμώ» υποστηρίζει στη Sun η ίδια πηγή. Ο πιλότος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια και επιχειρεί να τα «σπάσει» με την έφεση διεκδικώντας «ελαφρυντικά».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr