search-button
cross-out

Σπαρακτικά τα μηνύματα για τον αδικοχαμένο 43χρονο που σκοτώθηκε στον Όλυμπο

«Έφυγε» από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα κάνοντας αυτό ακριβώς που αγαπούσε περισσότερο
Σπαρακτικά τα μηνύματα για τον αδικοχαμένο 43χρονο που σκοτώθηκε στον Όλυμπο

Ήταν πολύπειρος οδηγός φαραγγιών, κι όμως έμελλε η οργή της φύσης να του στερήσει τη ζωή.

Η Λάρισα θρηνεί τον χαμό του Βασίλη Παπαβασιλείου με καταγωγή από την Κρανιά, ο οποίος σκοτώθηκε χθες την ώρα της κατάβασης του ρέματος Ορλιά στον Όλυμπο κι ενώ είχε προηγηθεί σφοδρή κακοκαιρία.

Το ρέμα του Ορλιά στο οποίο σημειώθηκε το χθεσινό τραγικό περιστατικό, ήταν ιδιαίτερα φουσκωμένο. Κάποια στιγμή -άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες- η ομάδα των έντεκα ατόμων, που έκανε canyoning, είδε τον έμπειρο οδηγό να χάνεται στα ορμητικά νερά του ρέματος. Άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές και στήθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Όμως δυστυχώς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του έχοντας εκπνεύσει.

Ο Βασίλης διατηρούσε επιχείρηση στη Λάρισα από το 2019 που οργάνωνε ανάλογες δραστηριότητες στον Όλυμπο, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας, που εδρεύει στην Κρανιά Ολύμπου, είχε γεννηθεί το 1979. Σε ηλικία μόλις 10 ετών ξεκίνησε να έχει επαφή με το βουνό κάνοντας πεζοπορίες στον Όλυμπο.

Το 1995 κατακτά για πρώτη φορά την κορυφή και εκεί κολλάει το «μικρόβιο».

Από το 2011 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Canyoning ως βοηθός οδηγού λαμβάνοντας εμπειρία και γνώσεις με συμμετοχή σε πολλές επαγγελματικές καταβάσεις και εξερευνήσεις νέων φαραγγιών σε όλη την Ελλάδα. Το 2016 αποκτά την ιδιότητα του οδηγού και εκπαιδευτή Canyoning από την Γερμανό – Αυστριακή Ομοσπονδία.

Η ιστοσελίδα τον χαρακτηρίζει ως «έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και να προσφέρει τις γνώσεις από την μεγάλη εμπειρία του. Ήρεμος, ευγενικός, ακούραστος, με άριστη τεχνική κατάρτιση.»

Τα μηνύματα στην σελίδα του σπαρακτικά:

  • Έκανες αυτό που αγαπούσες μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής σου… Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη…
  • ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΒΑΣΙΛΗ. ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
  • Απίστευτο ρε Papavasiliou Vasilis…Καλό ταξίδι φίλε…
  • Έφυγες νωρίς Papavasiliou Vasilis
  • Ξεναγός σκοτώθηκε σήμερα στο εμπορικό κέντρο Orlias στη βόρεια Ελλάδα. Μετά από μια μικρή προσδοκία, αποδείχθηκε ότι ήταν Papavasiliou Vasilis. Τον χαμογελαστό Βασίλη τον συνάντησα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο πέρυσι και αμέσως έγινε ένα κλικ μεταξύ μας, διασκεδάσαμε ταξιδεύοντας μαζί και βρήκαμε μια κοινή γλώσσα. Ήλπιζα να τον συναντήσω ξανά αυτόν τον Ιούλιο. Είμαι λυπημένος για αυτόν και την οικογένειά του· είμαι λυπημένος για τον εαυτό μου.
  • Ήσουν και θα είσαι δίπλα μου στα πιο όμορφα ξενύχτια μου καλό ταξίδι φίλε.
  • Ρε Μπιλλάρα…ρε φιλαράκι…δεν μπορώ να το πιστέψω…!!!Papavasiliou Vasilis
  • εκει σε γνωρισα,,,μοιραζαμε τις μερες,,,και αργοτερα με υποδεχοσουνα στην κρανια και ειχα οτι ηθελα….γιατι ρε φιλε…..
  • συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους ανθρώπους του Papavasiliou Vasilis , καλή σας δύναμη, ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατος είναι πάντα σοκαριστικός και βαθιά λυπηρός.
    Αντίο Βασίλη κι από μένα, σε ευχαριστώ που μου σύστησες το βουνό, τον Όλυμπο. Καλό παράδεισο, δάσκαλε.
  • Απλά σ αγαπώ!
  • Δεν είναι δυνατόν! Εσύ που έσκιζες τα βουνά! Καλό σου ταξίδι φίλε!

          

onlarissa.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr