search-button
cross-out

Στάθης Άνθης: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του – «Είχα μια μικρή ελπίδα ότι ήταν ζωντανός»

Συγκινεί ο πατέρας του Στάθη Άνθη μετά την ταυτοποίηση της σορού του 33χρονου με πτώμα που βρέθηκε στη νότια Ακτή του Ντέβον στο Μπίγκμπερι
Στάθης Άνθης: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του – «Είχα μια μικρή ελπίδα ότι ήταν ζωντανός»

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του Στάθη Άνθη, η σορός του οποίου ταυτοποιήθηκε με πτώμα που βρέθηκε στη νότια Ακτή του Ντέβον στο Μπίγκμπερι.

«Δυστυχώς είναι το παιδί μου. Είχα μια μικρή ελπίδα – επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία – ότι είναι ζωντανός. Δυστυχώς δεν ευοδώθηκε» δήλωσε ο τραγικός πατέρας του 33χρονου στην Espresso.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη θα γίνει και στην Ελλάδα νεκροψία-νεκροτομή καθώς «πρέπει να φωτιστεί η υπόθεση αυτή και να βρεθούν οι αιτίες θανατου του άτυχου νεαρού».

Οι βρετανικές Αρχές ταυτοποίησαν τη σορό από το δείγμα DNA, που έδωσε ο αδελφός του Δημήτρης, αλλά και από την οδοντοστοιχία, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Η σορός που ήταν σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στις 13 Απριλίου στα βράχια πίσω από το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν ο Στάθης Άνθης.

Τα ίχνη του χάθηκαν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου όταν ξημερώματα βγήκε από το παράθυρο του δωματίου του. Την εικόνα αυτή έδωσε η συγκάτοικος και συνάδελφός του.

Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Σταύρος Γεωργίου τόνισε ότι για την οικογένεια δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας καθώς και ότι σε περίπτωση ταυτοποίησης θα θεωρείτο ο θάνατος δολοφονία.

«Έχουμε ζητήσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων» υπογράμμισε.

Ο κ. Γεωργίου σημείωσε πως υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία οφείλουν αν απαντήσουν οι βρετανικές Αρχές.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr