search-button
cross-out

Στη γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Αλέξανδρος – Έχασε τη μάχη για τη ζωή με τον καρκίνο

Έδωσε την δική του γενναία μάχη με τον καρκίνο άλλα δεν τα κατάφερε ο μικρός Αλέξανδρος Χουρδάκης.
Στη γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Αλέξανδρος – Έχασε τη μάχη για τη ζωή με τον καρκίνο

Το 5χρονο αγόρι, με καταγωγή από την Κρήτη που ζούσε στον Καναδά με την οικογένεια του, άφησε δυστυχώς την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια του, αλλά και όλους εκείνους που είχε “αγγίξει” με τον δύσκολο αγώνα που έδινε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Με λόγια που σπαράζουν η μητέρα του Αλέξανδρου, ενημερώνει για την απώλεια του και παράλληλα αποχαιρετά το “σπλάχνο της όπως αναφέρει” με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook γράφοντας:

“Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ο Αλέξανδρος μας, το παιδί μας έφυγε ήρεμα σήμερα το βράδυ στην αγκαλιά της μανούλας του… πέτα ψηλά άγγελε μας σε ένα μέρος χωρίς δυστυχία, αρρώστια και πόνο… σε ευχαριστούμε για όλα τα μαθήματα ζωής και γενναιότητα που μας δίδαξες.. όσοι σε γνώρισαν ήταν τιμή τους κ ακόμα πιο μεγάλη για εμάς τους γονείς σου.. θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και στο μυαλό μας.. σε αγαπάμε πολύ Αλέξανδρε μας θα μας λείψεις παιδί μου, σπλάχνο μου…”

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr