search-button
cross-out

Στο Τατόι Άννα-Μαρία, Βασίλισσα Σοφία, Νικόλαος και Φίλιππος- Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στους βασιλικούς τάφους

Στο Τατόι έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος Γλύξμπουργκ μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ ενώ αναμένονται εντός της ημέρας σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και τα άλλα μέλη της οικογένειας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.
Στο Τατόι Άννα-Μαρία, Βασίλισσα Σοφία,  Νικόλαος και Φίλιππος-  Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στους βασιλικούς τάφους

Οι στενοί συγγενείς του τέως Βασιλιά θα μεταβούν στο κτήμα του Τατοϊου, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών αλλά και για τους χώρους στους οποίους θα τελεστεί η ταφή και θα βρίσκονται οι υψηλοί καλεσμένοι από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας για τη φύλαξη του μνημείου όσο και για τα μέτρα ασφαλείας τα οποία θα ληφθούν, δεδομένου ότι αναμένονται πολλές προσωπικότητες από το εξωτερικό. Θα τηρηθούν μάλιστα όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το πρωτόκολλο για τους επίσημους από το εξωτερικό που θα παραστούν στην κηδεία.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr