search-button
cross-out

Στον ανακριτή η παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφος της – Ο 30χρονος που έδωσε την πληροφορία

Τι υποστηρίζουν
Στον ανακριτή η παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφος της – Ο 30χρονος που έδωσε την πληροφορία

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφος της, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι βαρύτατες. Έτσι θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν με τις απολογίες τους, κατά περίσταση, τα αδικήματα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών από κοινού, και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα (κακούργημα) και της βίας κατά υπαλλήλων.

Η 29χρονη από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα με τον συγκατηγορούμενο σύντροφο της να επιβεβαιώνει, μέσω του συνηγόρου του, τον ισχυρισμό της υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι εκείνη γνωρίζοντας ότι είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με ουσίες.

Ωστόσο, η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήσει πειστικά στις αναφορές της αστυνομίας ότι πέταξε στην τουαλέτα του σπιτιού τους στο Παγκράτι, άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών όταν αντιλήφθηκε ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω της.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος φέρεται να προβάλει τον ισχυρισμό ότι είναι τοξικοεξαρτημένος που υποχρεώθηκε στον προμηθευτή του να συμμετέχει στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε και ο ρόλος του περιοριζόταν σε αυτόν του «αχυράνθρωπου».

Ο πληροφοριοδότης που τους «έδωσε»
Μια ανώνυμη πληροφορία τους οδήγησε στη σύλληψη του ζευγαριού. Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του ζευγαριού αξιοποιώντας μια ανώνυμη πληροφορία. Αστυνομικός ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση στην κατάθεσή του φέρεται να έχει περιγράψει πως ο 32χρονος κατηγορούμενος μπήκε στο «μικροσκόπιο» μετά από τις πληροφορίες που έδωσε πρόσωπο που «θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Οι αρχές φέρονται να ενημερώθηκαν ότι «ημεδαπός με μικρό όνομα Δ. ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ε. ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά ότι αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (κατονομάζεται η οδός) στην Αθήνα».

Μάλιστα, σύμφωνα με το πρόσωπο «κλειδί» το ζευγάρι χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του δίκυκλη μοτοσικλέτα, και πουλούσε κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 ευρώ το κιλό.

Την ώρα της σύλληψής του, ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κατείχε με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της συντρόφου του, βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7.827 γραμμαρίων.

Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων ανακριτής και εισαγγελεας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr