search-button
cross-out

Στον ανακριτή σήμερα οι ανήλικοι για τον βιασμό της 22χρονης στον Τύρναβο

Εκτός από τους ανήλικους, συνελήφθησαν και οι γονείς τους ενώ οι αρχές κατέσχεσαν το εσώρουχο της παθούσας η οποία υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.
Στον ανακριτή σήμερα οι ανήλικοι για τον βιασμό της 22χρονης στον Τύρναβο

Μετά τους ξυλοδαρμούς, τις ληστείες και τα μαχαιρώματα με χτυπήματα σχεδόν επαγγελματικά, ανήλικοι, τώρα περνούν και στην βαριά εγκληματικότητα με πράξεις που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι είναι ικανό να πράξει ένα παιδί.

Στον Τύρναβο 6 ανήλικοι βίασαν ένα κορίτσι 22 ετών. Οι πέντε είχαν ενεργό ρόλο στην αποτρόπαια πράξη που έγινε έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις Τυρνάβου ενώ ο έκτος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τα όσα εφιαλτικά βίωνε το θύμα.

Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους, χωρίς όμως να αντιληφθούν το τι προκάλεσαν στο κορίτσι. Πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν πως οι 6 ανήλικοι είπαν στις αρχές ότι: «Ναι, ήρθαμε σε ερωτική επαφή μαζί της αλλά δεν την βιάσαμε, όλα έγιναν με την συναίνεσή της». Ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στο θύμα!

Σύμφωνα με τις αρχές το κορίτσι φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα νοητικής στέρησης. Αυτό όπως όλα δείχνουν εκμεταλλεύτηκαν οι 6 ανήλικοι και προχώρησαν στην αηδιαστική τους πράξη.

Εκτός από τους ανήλικους, συνελήφθησαν και οι γονείς τους ενώ οι αρχές κατέσχεσαν το εσώρουχο της παθούσας η οποία υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

Οι αρχές σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων με την κατηγορία του βιασμού να τροποποιείται σε κατάχρηση ανίκανου ατόμου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη από περισσότερους δράστες.

Οι ανήλικοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα το πρωί στις 10 ενώ οι γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με ορισθείσα ημερομηνία τακτικής δικάσιμου της 14.06.2023

Τι κατήγγειλε η 22χρονη
Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν η κοπέλα έφευγε από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δύο ανήλικοι άρπαξαν την 22χρονη και την πήγαν σε μια οικοδομή.

Στην συνέχεια φώναξαν άλλους δύο που συμμετείχαν στον βιασμό, ενώ υπήρξε και ένα πέμπτο άτομο το οποίο κατέγραφε με το κινητό του την αποτρόπαια πράξη.

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από τις αρχές για συνέργεια στον βιασμό.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr