search-button
cross-out

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – «Είναι αποφασισμένη όσο ποτέ» τονίζει ο δικηγόρος της

Η Γεωργία Μπίκα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει αν το απαλλακτικό βούλευμα είναι ορθό ή εσφαλμένο
Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – «Είναι αποφασισμένη όσο ποτέ» τονίζει ο δικηγόρος της

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα η Γεωργία Μπίκα, για την καταγγελία που είχε κάνει για βιασμό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς του 2022, σε δωμάτιο γνωστού και πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, μετά από το βούλευμα για απαλλαγή του 27χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της Νίκου Διαλυνά στο ThessToday.gr «Την επόμενη εβδομάδα θα προβούμε σε δέουσα νομική ενέργεια όσον αφορά το επόμενο βήμα για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει αν το απαλλακτικό βούλευμα είναι ορθό ή εσφαλμένο. Αυτό είναι το τρίτο βήμα, το οποίο δικαιούμαστε να κάνουμε σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και θα το ασκήσουμε. Αλλά όχι και το μοναδικό, γιατί θα ακολουθήσουν ενδεχομένως και άλλα, όχι εντός Ελλάδος αλλά εκτός Ελλάδος. Είναι κομβική η επόμενη εβδομάδα και για αυτό θα μεταβούμε στην Αθήνα».

Εν συνεχεία των δηλώσεων του στην τοπική ιστοσελίδα σχολίασε το βούλευμα αθώωσης του 27χρονου κατηγορούμενου. «Ανεξαρτήτως εκβάσεως της υποθέσεως αυτής, όσον αφορά το βούλευμα το οποίο βέβαια δικαιούμαστε όλοι να κριτικάρουμε, χαρακτηριστικό είναι ότι αναφέρει για να αντικρούσει το βίντεο που δείχνει τη Γεωργία Μπίκα να παραπατά όταν είναι έξω από το ξενοδοχείο, ότι ενδεχομένως να παραπατούσε όχι γιατί ήταν μεθυσμένη, αλλά επειδή φορούσε ψηλοτάκουνα. Αυτό βέβαια είναι μια δικαιολογία η οποία κατ’ εμέ τουλάχιστον δεν περιποιεί τιμή στο βούλευμα αυτό, δεδομένου ότι ψηλοτάκουνα φορούσε και όταν πήγαινε στο ξενοδοχείο και εκεί δεν παραπατούσε. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βούλευμα το οποίο θα πρέπει να διδάσκεται στη σχολή δικαστών και στις διάφορες νομικές σχολές της χώρας, για να υφίσταται και την ανάλογη κριτική».

«Είναι αποφασισμένη όσο ποτέ η Γεωργία Μπίκα»
Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γεωργία Μπήκα εν όψει της επόμενης εβδομάδας, ο δικηγόρος της τόνισε πως «είναι αποφασισμένη όσο ποτέ».

Τέλος επισήμανε ότι η 24χρονη «Ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεση στο ακροατήριο, για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr