search-button
cross-out

Στον εισαγγελέα ο πατέρας για την «βροχή» από σφαίρες στην βάφτιση του γιου του

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης του χώρου αφέθηκε ελεύθερος
Στον εισαγγελέα ο πατέρας για την «βροχή» από σφαίρες στην βάφτιση του γιου του

ο κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 55χρονος πατέρας για την «βροχή» από σφαίρες που έπεσαν κατά τη διάρκεια της βάφτισης του γιου του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, χθες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις – τόσο του 55χρονου πατέρα όσο και του 35χρονου ιδιοκτήτη του χώρου. Ο 35χρονος κατά την κατάθεσή ανέφερε πως δεν κατάλαβε τις μπαλωθιές καθώς βρίσκονταν συνέχεια στην κουζίνα για να οργανώσει τα φαγητά και το σέρβις με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Από την άλλη πλευρά ο 55χρονος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα.

Σοκ από τις εκατοντάδες σφαίρες

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το γλέντι μία βάφτισης σε κέντρο διασκέδασης σε περιοχή της ενδοχώρας του δήμου Μαλεβιζίου.

Κάποια στιγμή άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί κατά ριπάς με τους κατοίκους να έχουν σηκωθεί στο… πόδι.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα την Κυριακή, έπειτα από καταγγελίες, και διαπίστωσαν πως κατά τη διάρκεια της βάφτισης έπεφταν μπαλωθιές με τις κάλυκες να γεμίσουν όλο το προαύλιο του κέντρου διασκέδασης. Μάλιστα, όπως φάνηκε οι κάλυκες προέρχονταν τόσο από πιστόλι όσο και από καλάσνικοφ.

Άμεσα προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και πλέον τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη.

Η εικόνα είναι από την ΕΡΤ

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr