search-button
cross-out

Σχοινούσα: 89χρονος χορεύει μαζί με την εγγονή του και γίνεται viral

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την Σχοινούσα, το οποίο δείχνει έναν 89χρονο κύριο να χορεύει με την ψυχή του έχοντας στο πλευρό την εγγονή του. Ο κ. Γιώργος, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, τα έδωσε όλα στην πίστα.
Σχοινούσα: 89χρονος χορεύει μαζί με την εγγονή του και γίνεται viral

«Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα» αναφέρει η σελίδα Ρίζες στο Facebook. «Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός καθαρός φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για όλους μας. Μόνο σεβασμός» προστίθεται στην ανάρτηση.

Η 9η Γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιουνίου 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση είχε ζητήσει από όσους είχαν σκοπό να παρευρεθούν στο νησιώτικο γλέντι, να έχουν μαζί τους και… το ποτηράκι τους, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα για τη χρήση πλαστικών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr