search-button
cross-out

Συγκινεί ο πατέρας του 16χρονου που χτύπησε στα Φαλάσαρνα: “Ο Νικόλας μου είναι δυνατός, όλοι ελπίζουμε στο θαύμα”

Συγκινεί ο πατέρας του 16χρονου που χτύπησε στα Φαλάσαρνα: “Ο Νικόλας μου είναι δυνατός, όλοι ελπίζουμε στο θαύμα”

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου, που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στα Φαλάσαρνα, ενώ έκανε βουτιά

Δύο εικοσιτετράωρα μετά τη πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα που υπεβλήθη στο ΠΑΓΝΗ, ο Νικόλας είναι έτοιμος να μεταφερθεί από την ΜΕΘ σε θάλαμο του νοσοκομείου, όπως δήλωσε στo zarpanews.gr ο πατέρας του 16χρονου παιδιού.

“Όλοι ελπίζουμε στο θαύμα”

Με υπομονή και αγωνία, ο κ. Αντώνης, πατέρας του νεαρού αναμένει να δει τον γιο του να αναρρώνει. “Είναι γυμνασμένος, δύο μέτρα παλικάρι. Αθλητής ποδηλασίας και μ μετάλλια! Η σωματική του κατάσταση βοηθά στην ανάρρωσή του. Εκεί που όλα φαινόταν να είναι καταστροφικά, ξαφνικά έρχεται μία ελπίδα για το γιο μου αφού θα βγει τόσο σύντομα από την εντατική! Για αυτό και η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη”.

“Ο Νικόλας μας είναι δυνατό παιδί”
“Ο μυελός των οστών δεν έχει κοπεί, έχει χτυπηθεί αλλά δεν έχει σπάσει και αυτό είναι πολύ θετικό! Ο Νικόλας μας είναι δυνατό παιδί. Οι γιατροί λένε βήμα-βήμα και με αισιοδοξία” είπε ο πατέρας του.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr