search-button
cross-out

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Σταύρο Δογιάκη: Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κάντζα η κηδεία του

Το ύστατο χαίρε στον 53χρονο επιχειρηματία λένε συγγενείς και φίλοι - Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τα αίτια της αυτοκτονίας του
Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Σταύρο Δογιάκη: Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κάντζα η κηδεία του

Το τελευταίο «αντίο» στο Σταύρο Δογιάκη , του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» είπαν πριν από λίγο συγγενείς και φίλοι που βρέθηκαν στο νεκροταφείο της Κάντζας.

Ο Σταύρος Δογιάκης έβαλε τέλος στη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν μεταξύ των οποίων και αρκετοί επώνυμοι όπως για παράδειγμα οι Dsquared² οι οποίοι δεν παρέλειψαν να στείλουν στεφάνι στη μνήμη του ιδιοκτήτη της διάσημης ταβέρνας.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 17.00 σήμερα το απόγευμα και στη συνέχεια η σορός του Σταύρου Δογιάκη ετάφη στο νεκροταφείο της Κάντζας.

Απαρηγόρητος ο αδερφός του δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του. Οι δυο τους δημιούργησαν από το μηδέν μια ταβέρνα που έμελλε να είναι το αγαπημένο στέκι και τόπος συνάντησης πολλών προσωπικοτήτων.

Όσοι έφτασαν στο νεκροταφείο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό κρατούσαν λουλούδια στα χέρια με τους περισσότερους να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους και να ψελλίζουν: «γιατί Σταύρο».

dogiakis-kideia__2_
dogiakis-kideia__3_
dogiakis-kideia__4_
kideia-dogiaki__2_
kideia-dogiaki__3_
kideia-dogiaki__4_
kideia-dogiaki__1_

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr