search-button
cross-out

Συγκινούν οι γονείς της 14χρονης Κυριακής που πέθανε από κορονοϊό: Ίσως το κοριτσάκι μας να πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο από τον δικό μας…

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας της Κέλλυς που πέθανε αιφνίδια από κορωνοϊό
Συγκινούν οι γονείς της 14χρονης Κυριακής που πέθανε από κορονοϊό: Ίσως το κοριτσάκι μας να πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο από τον δικό μας…

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε χθες η κηδεία της 14χρονης μαθήτριας από τη Λαμία που πέθανε αιφνίδια μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Λαμία: Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από κορωνοϊό
Η οικογένεια της Κέλλυς που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως δε ξανααγκαλιάσει το 14χρονο κορίτσι, το οποίο θρήνησε όλη η Ελλάδα, έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους για τη συμπαράσταση.

Λαμία: Η ανακοίνωση της οικογένειας της 14χρονης που έφυγε από κορωνοϊό
Ειδικότερα, μέσω του lamiareport η οικογένεια απευθύνθηκε στον κόσμο με το εξής μήνυμα:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράστασή σας στο πένθος μας. Τα θερμά σας λόγια είναι βάλσαμο στην ψυχή μας. Το κοριτσάκι μας έγινε άγγελος στον ουρανό. Ίσως πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο από τον δικό μας.Να είστε όλοι καλά!

Η Οικογένεια της Κυριακής (Κέλλυς)»

Η μαθήτρια της Γ’ γυμνασίου διαγνώσθηκε θετική στην Covid-19 στις 29 Νοεμβρίου. Ήταν ανεμβολίαστη και την παρακολουθούσε ιδιώτης γιατρός. Περνούσε ήπια τη νόσο, μέχρι που το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και κατέληξε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr