search-button
cross-out

Συγκλονιστικές οι νέες συνομιλίες από το Blue Horizon: “Υπάρχει καταγγελία ότι τον σπρώξαμε εμείς στη θάλασσα… Μιχάλη, ετοιμάσου”

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα φέρνει στο "φως" το Cretalive - Οι οδηγίες του πλοίαρχου αφότου έχουν λάβει εντολή να επιστρέψουν στον Πειραιά
Συγκλονιστικές οι νέες συνομιλίες από το Blue Horizon: “Υπάρχει καταγγελία ότι τον σπρώξαμε εμείς στη θάλασσα… Μιχάλη, ετοιμάσου”

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα φέρνει στο “φως” το Cretalive από τη γέφυρα του Blue Horizon όπου επικρατεί, λίγα λεπτά μετά το ασύλληπτο έγκλημα που διαπράχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, “πυρετός” διεργασιών και τηλεφωνημάτων ανάμεσα στον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και την πλοιοκτήτρια εταιρεία, ενώ γίνονται αλλεπάλληλες επικοινωνίες με το Piraeus Traffic και το κέντρο ελέγχου.

Από πλήθος συνομιλιών που έχουν καταγραφεί προκύπτει ότι ο καπετάνιος δε γνώριζε ως ένα χρονικό σημείο τι ακριβώς είχε συμβεί στον καταπέλτη του πλοίου κατά τον απόπλου και είναι ενδεικτικό ότι κάποια στιγμή ακούγεται να ρωτάει τον ύπαρχο, μετά από τηλεφώνημα που είχε δεχθεί, αν ξέρει κάτι περί σπρωξίματος του αδικοχαμένου Αντώνη καθώς υπήρξε σχετική καταγγελία.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Από τη στιχομυθία αυτή καθίσταται σαφές ότι ο πλοίαρχος δεν είχε δει τι ακριβώς είχε συμβεί ανάμεσα στον ύπαρχο και τον άτυχο Αντώνη. Λίγο αργότερα, ο πλοίαρχος λαμβάνει εντολές από τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά να επιστρέψει το Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Παρουσιάζει ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημείο εκείνο όπου ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και άλλα μέλη του πληρώματος βρίσκονται στο γέφυρα του Blue Horizon και ακούγεται να τους δίνει κατευθύνσεις ενόψει των καταθέσεων που θα δώσουν. “Μη μιλήσετε για σπρωξίματα αλλά μόνον για φωνές”

Ακούστε το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο:

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr