search-button
cross-out

Συγκλονιστικό περιστατικό στη Ροδόπη: «Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει πολλούς ανθρώπους σε οικονομικό αδιέξοδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία οικογένεια στην Ροδόπη.
Συγκλονιστικό περιστατικό στη Ροδόπη: «Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»

Ειδικότερα, ένας ιδιωτικός υπάλληλος, που έχει ως αντικείμενο αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, πήγε να κόψει το ρεύμα σε σπίτι στην περιοχή για χρέος. Σύμφωνα με τον ίδιο, και όπως μεταδίδει το xronos.gr, ο πατέρας βγήκε και ζήτησε από τον υπάλληλο να μην του κόψουν το ρεύμα τουλάχιστον για μία ώρα, γιατί έκανε μάθημα το παιδί του στην τηλεκπαίδευση!

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ιδιωτικός υπάλληλος, Ευθύμης Παιδαράκης, σύμφωνα με το τοπικό μέσο xronos.gr, έκανε γνωστό το περιστατικό και συγκλονίζει.

Διαβάστε την ανάρτηση:
«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!».

Πηγή: newsit.gr

Photo αρχείου

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr