search-button
cross-out

Συγκλονίζει η αδελφή της δολοφονημένης Γεωργίας στη Σαλαμίνα: «Είπαμε στο παιδί ότι η μαμά πήγε μια βόλτα»

Tα πιο δύσκολα Χριστούγεννα για την οικογένειά της
Συγκλονίζει η αδελφή της δολοφονημένης Γεωργίας στη Σαλαμίνα: «Είπαμε στο παιδί ότι η μαμά πήγε μια βόλτα»

Δύσκολα Χριστούγεννα για την οικογένεια της 43χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα. Το παιδί του θύματος δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του δεν ζει με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της γυναίκας να ακολουθεί οδηγίες ψυχολόγων.

Θλίψη επικρατεί στην οικογένεια της 43χρονης Γεωργίας η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύντροφό της στη Σαλαμίνα. Οι δικοί της θα περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα χωρίς την αγαπημένη τους αδερφή και κόρη, ενώ ο γιος της, ακόμα δεν γνωρίζει για τη δολοφονία της μητέρας του.

Η αδερφή της, Μαρία, καλεσμένη στον Alpha μίλησε με συγκινητικά λόγια για την άτυχη γυναίκα.

Σχετικά με το αν γνώριζε όσα προβλήματα υπήρχαν στο σπίτι της αδερφής της ανέφερε:

«Νόμιζα ότι την ήξερα, ότι μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά. Αναρωτιέμαι αυτοί που άκουγαν και εμείς δεν γνωρίζαμε γιατί δεν ενημερώθηκε η οικογένεια. Έχει παγώσει όλη μου η ζωή. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν μίλησε κανείς. Ενάμιση χρόνο που έμενε η αδερφή μου στη Σαλαμίνα δεν την είδα χτυπημένη»

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η καλύτερη επιλογή για την αδερφή μου. Φαινόταν χαμηλών τόνων. Το παιδί δεν έδειχνε ποτέ. Παιδιά σαν τον ανιψιό μου τα διακρίνεις από τη συμπεριφορά τους αν συμπαθούν ή όχι έναν άνθρωπο. Δεν μπορούν να μιλήσουν αλλά μπορούν να δείξουν. Όλο μας το ενδιαφέρον ήταν καθαρά στο βιοποριστικό και η άρνησή του να δουλέψει ή να βγάλει μια σύνταξη. Περιστασιακά εργαζόταν και ζούσε στην πλάτη της αδερφής μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο», πρόσθεσε η αδερφή του θύματος για όσα γνώριζε για τον δολοφόνο της.

«Τον τελευταίο καιρό με τη μητέρα μου της μιλούσαμε περισσότερο. Η ίδια είχε αντιδράσει»

Το παιδί της 43χρονης είναι με τον πατέρα του – Δεν γνωρίζει ότι η μαμά του δολοφονήθηκε

Η Μαρία, μίλησε και για τον ανιψιό της, ο οποίος πλέον μένει μόνιμα με τον πατέρα του. Όπως αποκάλυψε η ίδια, το μικρό παιδί δεν γνωρίζει ακόμα ότι η μαμά του δεν ζει, με τον πατέρα του, τη θεία του και τη γιαγιά του να ακολουθούν οδηγίες από ειδικούς.

«Περίμενε να φύγει το παιδί για τη σκοτώσει. Δεν είχε πάει σχολείο ήταν λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι. Οι ψυχολόγοι δεν έχουν μιλήσει ακόμα στο παιδί. Έχει μια διαδικασία που ίσως πάρει χρόνο. Έχουμε μόνο την μαρτυρία. Απ’ ότι έχω εικόνα το παιδί δεν γνωρίζει. Δεν θέλαμε να ταράξουμε το παιδί με ερωτήσεις γιατί ακόμα αυτό θα τον ταράξει. Ακολουθούμε κοινή γραμμή όπως αν ζούσε η αδερφή μου. Δεν φοράμε μαύρα, είμαστε κανονικοί όλοι.»

«Του είπαμε ότι η μαμά έχει πάει μια εκδρομή, μίλησε με τον μπαμπά του παιδιού. Η γραμμή είναι να του πουν ότι η μαμά λείπει μέχρι να μπορέσουν να του πουν αυτά που πρέπει να του πουν και εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα. Θεωρώ ότι το παιδί έχει καταλάβει αλλά δεν έχω κάποια απόδειξη και δεν τολμάω να προσπαθήσω να τον ρωτήσω να μου το επιβεβαιώσει. Πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα στην έκφραση αλλά όχι στην αντίληψη», είπε στο τέλος η αδερφή της 43χρονης.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr