search-button
cross-out

Συγκλονίζει η έκθεση της 12χρονης Ιωάννας που έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό-Θα ήθελα να του δώσω πολλά φιλιά και πολλές αγκαλιές

Κορονοϊός: Η 12χρονη Ιωάννα έγραψε για τον «μπαμπακούλη» της που πέθανε από covid-19
Συγκλονίζει η  έκθεση της 12χρονης Ιωάννας που έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό-Θα ήθελα να του δώσω πολλά φιλιά και πολλές αγκαλιές

Ραγίζει καρδιές η έκθεση μιας μαθήτριας της ΣΤ΄ Δημοτικού η οποία έχασε με δέκα ημέρες διαφορά τον πατέρα και τη γιαγιά της από κορονοϊό.

Η Ιωάννα στην αρχή της έκθεσής της την οποία έφερε στη δημοσιότητα το alfavita.gr περιγράφει τον Ηλία, όπως ήταν το όνομα του πατέρα της, ο οποίος στις 16 Μαΐου θα γινόταν 50 ετών, αναφέρεται σε όσα την ενοχλούσαν, στο παρουσιαστικό του και στη δουλειά του.

Στο τέλος, όμως, της έκθεσης η μικρή Ιωάννα γράφει για τον πατέρα της λόγια που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο: «Μου λείπει πάρα, πάρα, πάρα, μα πάρα πολύ. Στεναχωριέμαι τόσο πολύ που δεν είναι κοντά μου. Θα ήθελα να τον έκανα μια αγκαλιά και να του έδινα ένα γλυκό φιλί. Βασικά όχι, μια αγκαλιά και ένα φιλί, πολλές αγκαλιές και πολλά φιλιά θα ήθελα να του δώσω. Θυμάμαι όταν είχε κέφια το πρωί και με έλεγε μπουμπού».

Για την ιστορία η έκθεση της Ιωάννας για τον πατέρα της που πέθανε από κορονοϊό βαθμολογήθηκε με άριστα 10.

Η έκθεση της Ιωάννας για τον πατέρα τηςalfavita.gr
newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr