search-button
cross-out

Συγκλονίζει η φίλη της 16χρονης που της έδωσαν κοκτέιλ ναρκωτικών– «Ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά μάτια και έβγαζε αίματα»

Νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση
Συγκλονίζει η φίλη της 16χρονης που της έδωσαν κοκτέιλ ναρκωτικών– «Ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά μάτια και έβγαζε αίματα»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα λένε οι φίλοι της 16χρονης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ, έπειτα από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών σε σπίτι στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η ανήλικη πήγε στο σπίτι ενός 17χρονου, καθώς ήταν προσκεκλημένη σε πάρτι και εκεί την ανάγκασαν να καπνίσει κάνναβη και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» (γνωστό και ως «κοκαΐνη των φτωχών).

Μία φίλη της ήταν αυτή που αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η 16χρονη και αφού διαπίστωσε ότι η φίλη της είχε χάσει τις αισθήσεις της κάλεσε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το STAR η φίλη της 16χρονης φέρεται να υποστήριξε: «Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι η Μ. αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρε και ένα φάρμακο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Βλέπω τη Μ. ξαπλωμένη με ανοικτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω, να έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώνω. Ηθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια».

Συνελήφθησαν επτά άτομα – Δύο ανήλικοι

Αφού κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και μετά τις έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στη σύλληψη επτά ατόμων, τα οποία φέρονται να είναι μέλη σπείρας.

Τα μέλη της σπείρας, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, συμμετείχαν σε κύκλωμα ναρκωτικών και οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στον Βύρωνα. Τα ναρκωτικά τα είχαν αποθηκεύσει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Γλυφάδα. Τα μέλη της σπείρας φέρεται να χρησιμοποιούσαν την 16χρονη ως «δοκιμαστή» ναρκωτικών, ενώ η μητέρα της κατήγγειλε ότι οι άνθρωποι αυτοί εκμεταλλεύονταν το παιδί της.

Μητέρα 16χρονης: Οι φίλοι της, τής ασκούσαν ψυχολογική πίεση

Η μητέρα της 16χρονης ανέφερε σύμφωνα με το STAR, στους αστυνομικούς: «(Οι φίλοι της κόρης μου), με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν έψαχνα να την βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της».

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr