search-button
cross-out

Συγκλονίζει η σύζυγος του νοσηλευτή που πέθανε από κορονοϊό – Η καρέκλα του στο σπίτι μας θα είναι άδεια από εδώ και πέρα

Η σύζυγος του νοσηλευτή που κατέληξε από κορονοϊό στη Φλώρινα στέλνει το δικό της μήνυμα για την τήρηση των μέτρων
Συγκλονίζει η σύζυγος του νοσηλευτή που πέθανε από κορονοϊό – Η καρέκλα του στο σπίτι μας θα είναι άδεια από εδώ και πέρα

Συγκλονίζει η σύζυγος του 59χρονου νοσηλευτή Κωνσταντίνου Πετσούκη που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, βυθίζοντας στο πένθος της τοπική κοινωνία της Φλώρινας.

“Η δική του η καρέκλα στο σπίτι μας αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και από εδώ και πέρα θα είναι άδεια”, δηλώνει συγκλονισμένη στην ΕΡΤ η Ολυμπία Τσάτσα για την απώλεια του συζύγου της από τον ιό, απευθύνοντας έκκληση ταυτόχρονα σε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

“Ο εχθρός είναι αόρατος και δεν κάνει διακρίσεις. Ζητώ από όλους τους συνανθρώπους μας να φροντίσουν τον εαυτό τους, τους γύρω τους, τους υγειονομικούς που παλεύουν καθημερινά. έτσι ώστε να μην μείνει καμία άλλη καρέκλα άδεια σε κανένα σπίτι”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Τσάτσα, προτρέποντας παράλληλα να ” θυσιάσουμε τους εορτασμούς των φετινών Χριστουγέννων, για να είμαστε όλοι και πάλι γύρω από το τραπέζι την επόμενη χρονιά”.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr