search-button
cross-out

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τη Βασιλικούλα που βρέθηκε να κοιμάται μέσα σε σακίδιο

«Το να βλέπεις ένα μωράκι που μόλις έχει έρθει στη ζωή να εκτίθεται σε μια σκληρή πραγματικότητα (...) είναι κάτι πολύ άσχημο»
Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τη Βασιλικούλα που βρέθηκε να κοιμάται μέσα σε σακίδιο

Μέσα σε σακίδιο, σε παιδική χαρά του Χαλανδρίου, βρήκε τη μόλις δύο μηνών Βασιλικούλα  να κοιμάται ήρεμα, υπάλληλος φρουράς του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του οποίου καταγράφηκε το σκηνικό της εγκατάλειψής της.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, πήραν το μωρό μαζί με το σακίδιο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ο αστυνομικός που πήρε στην αγκαλιά του το βρέφος για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, μίλησε στην κάμερα του STAR, περιγράφοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τις συγκινητικές στιγμές που έζησαν με το μωράκι. «Φορούσε απλά ρουχαλάκι. Ήταν εντός του σακιδίου. Ο συνάδελφος είχε κλειστό το σακίδιο, όσο γινόταν, για να το προστατεύσει από το ψύχος».

«Το να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή είναι θεμελιώδες. Δεν χρειάζεται ούτε να έχεις παιδιά, ούτε τίποτα άλλο. Πολλοί συνάδελφοι είναι γονείς, αλλά σίγουρα το να βλέπεις ένα μωράκι που μόλις έχει έρθει στη ζωή να εκτίθεται σε μια σκληρή πραγματικότητα, και αντί να εκτεθεί στη ζεστασιά που θα έπρεπε, να αντιμετωπίζει το ψύχος των καιρικών συνθήκων, είναι κάτι πολύ άσχημο», είπε χαρακτηριστικά ο Υπαστυνόμος Β’ Ομάδας ΔΙΑΣ Νίκος Γκόλιας.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr