search-button
cross-out

Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου: «Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές»

Φαίη Μπακογιώργου: Ο πατέρας της 23χρονης δικαιώθηκε δύο χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης του
Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου: «Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίη Μπακογιώργου. Ο πατέρας της Φαίης το πρωί της Παρασκευής μίλησε στο OPEN για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 23χρονης όντας συγκλονισμένος από τα όσα γίνονται γνωστά.

Υπενθυμίζεται ότι η εξιχνίαση της υπόθεσης ήρθε από την επιμονή και την υπομονή του πατέρα ο οποίος έκανε έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η κόρη του. Μάζεψε όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει από την έρευνα που πραγματοποίησε πριν από ένα χρόνο και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Είχαμε από την αρχή πολλούς μάρτυρες οι οποίοι είχαν βάλει στο κάδρο τα υπόλοιπα δύο άτομα. Τι να σας πω, είμαι χάλια…», δήλωσε αρχικά ο τραγικός πατέρας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν είχε κάποια δείγματα για την κακομεταχείριση της κόρης του: «Πάντα τσακώνονταν, αλλά δεν ήξερε ότι κακομεταχειρίζεται με τέτοιο τρόπο. Οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα έφτασαν στα χέρια μου από την σπιτονοικοκυρά μαζί με ένα χαρτί που έλεγε ότι την είχαν πάει στο νοσοκομείο. Μου είχανε πει ότι είναι από τροχαίο. Εγώ φυσικά δεν το πίστεψα γιατί φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι όμως γιατί και η ίδια δεν το έλεγε. Πήγα μέχρι και στην Τροχαία, όμως δεν υπήρχε τίποτα».

Συνεχίζοντας, ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης, ανέφερε ότι πρόσφατα έμαθε ότι έχει και τρίτο εγγόνι. «Το έμαθα όταν πήγα να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάσταση εδώ στον Δήμο. Εκεί μου το είπαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για την ενδεχόμενη τιμωρία των κακοποιητών της κόρης του ο πατέρας δήλωσε: «το πρώτο που ήθελα έγινε καθώς συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Τώρα, είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα και για το άλλο μου το παιδί. Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές. Αν το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι ένοχοι, τότε δεν δείχνω οίκτο». Καταλήγοντας ανέφερε με τρεμάμενη φωνή πως «ήταν απάνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ό,τι και να γίνει, είναι παιδί σου. Μιλάω εγώ και το λέω, πόσο μάλλον για μάνα που το βγάζει από μέσα της. Άλλοι πέφτουν στα ναρκωτικά, γίνονται οι χειρότεροι δολοφόνοι και η μάνα και ο πατέρας είναι δίπλα τους».

Ανατριχιαστικές οι μαρτυρίες γειτόνων

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις από τα βασανιστήρια που βίωνε η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου , που βρέθηκε νεκρή πριν δυο χρόνια, τυλιγμένη σε μία κουβέρτα

Για τα δεινά της και τη δολοφονία της θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της.

Η τελευταία την εξέδιδε και την κακοποιούσε συστηματικά. Οι τρεις γυναίκες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

«Φωνές, φωνές, κλάματα». «Πρέπει να έτρωγε ξύλο». «Τι έχεις εσύ παιδάκι μου, είσαι μελανιασμένη. Κάθε φορά φοβόταν να μιλήσει και έλεγε έπεσα, έπεσα κάτω», αναφέρει γειτόνισσα της 23χρονης.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr