search-button
cross-out

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Μελίνας: Έφτασαν στο σημείο να πουν μες στο δικαστήριο: «εντάξει πέθανε ένα παιδί αλλα ας τελειώνουμε, κουραστήκαμε».

Ραγίζει καρδιές ο Μάνος Παρασκάκης
Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Μελίνας:  Έφτασαν στο σημείο να πουν μες στο δικαστήριο: «εντάξει πέθανε ένα παιδί αλλα ας τελειώνουμε, κουραστήκαμε».

Ο Μάνος Παρασκάκης, ο τραγικός πατέρας της μικρής Μελίνας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, μετά από μια επέμβαση για κρεατάκια, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο του 2015, συγκλονίζει με την ανάρτηση του:

“Παρασκευή 5 Μαρτίου.
Η υπόθεση που βασανίζει την οικογένειά μου παραπάνω από μια πενταετία φαίνεται να φτάνει στο τέλος της την Παρασκευή αυτή.
Δυστυχώς η άλλη πλευρά αν και δε το συνήθιζε, το τελευταίο καιρό έχει προβεί σε αναρτήσεις που λοιδορούν τους δικηγόρους μου, τη τεχνική μου σύμβουλο κι αυτή ακόμα την οικογένειά μου, μιλώντας αρχικά για την αποζημίωση που ζητάω,
μια κι αυτό δυστυχώς είναι το κόστος για τη ζωή ενός παιδιού.
Μια άλλη πλευρά η οποία με περισσή έπαρση πλέον φωνασκεί στο δικαστήριο ως να έχει ήδη δικαιωθεί, ή να γνωρίζει ότι θα δικαιωθεί.
Μια άλλη πλευρά της οποίας η συμπεριφορά είναι να απευθύνεται στους δικαστές ξεχνώντας ότι είναι η δίκη για τον άδικο-αδικαιολόγητο θάνατο ενός παιδιού από την ολιγωρία μιας γιατρού, αλλά η δίκη,
για την άδικη κατηγορία της καημένης της κατηγορουμένης.
Μια αλλη πλευρά που δεν σεβάστηκε δυο γονείς που σέρνονται ξανά και ξανά στα δικαστήρια ζώντας καθε φορά τα τραγικά γεγονοτα που τους στέρησαν ένα υγιέστατο παιδί, αλλα έφτασαν στο σημείο να πουν μες στο δικαστήριο: «εντάξει πέθανε ένα παιδί αλλα ας τελειώνουμε, κουραστήκαμε».
Μια άλλη πλευρά η οποία άρχισε να λέει το παραμύθι της «αλλεργικής αντίδρασης»
κάτι που ουδέποτε ακούσαμε ως τώρα έξω από το χειρουργείο αλλα και στις ενημερώσεις που γίνονταν και στα δυο νοσοκομεία και που θα έπρεπε να έχουμε ενημερωθεί από την αρχή.
Κι ερχόμαστε στους πραγματογνώμονες.
Τρεις πραγματογνώμονες οι οποίοι έβγαλαν «αθωωτική απόφαση» για τη συνάδελφο τους.
Όταν όμως ζητήσαμε να ξανακάνουν πραγματογνωμοσύνη αλλα με τη παρουσία της τεχνικής μας σύμβουλου παρούσα όπως έπρεπε, οι δυο όταν τους τρεις ζήτησαν να εξαιρεθούν!
Ο ένας μάλιστα παραδέχτηκε ότι δούλεψε με τη κατηγορουμένη παλιότερα κι ότι λόγω απειρίας ξέχασε να το αναφέρει!
Οι δικαστές τους αρνήθηκαν την εξαίρεση κι αυτοί έσπευσαν να βγάλουν την ίδια πραγματογνωμοσύνη αγνοώντας τα ερωτήματα που τους έθεσε η τεχνική μου σύμβουλος, πάνω σε αυτή.
Καταλαβαίνετε όλοι που πάει η υπόθεση.
Ελπίζω οι δικαστές να λάβουν υπόψη τους τη πρόταση του Εισαγγελέως που είναι καταπέλτης για τη κατηγορουμενη και την καθυστέρηση που έδειξε στην αντιμετώπιση του περιστατικού του βρογχοσπασμού κι όχι της αλλεργικής αντίδρασης όπως ισχυρίζονται.
Σας Ευχαριστώ όλους. Όλο το κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει για το που έχει φτάσει η υπόθεση αλλα και για να παραβρεθεί στο πλάι μας.
Κάνουμε ότι μπορούμε για να μη ξανασυμβεί σε κανένα νοσηλευόμενο τέτοιο περιστατικό ,ούτε παιδί ούτε μεγάλος να χάσει τη ζωή του τόσο απλά.
Όμως υπάρχει ομερτα και το βλέπετε όλοι στον αθλητισμό, στο θέατρο κι αλλού.
Μην αναρωτιέστε γιατί κάποιοι φοβήθηκαν να μιλήσουν.
Κι εμείς που φωνάζουμε δε μπορούμε το δίκιο μας να βρούμε στην Ελλάδα του 2021…..
Η μήπως του 1921;
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κόσμο..
Κοινοποιήστε ελεύθερα…”

(Κοινοποίηση ελεύθερα.)

Παρασκευη 5 Μαρτίου.
Η υποθεση που βασανιζει την οικογενειά μου παραπάνω απο μια πενταετία…

Δημοσιεύτηκε από Manos Paraskakis στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr