search-button
cross-out

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη- Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Τα παιδιά αυτά δεν μεγάλωσαν με αγάπη

Μίλησαν για πρώτη φορά για τη δολοφονία του παιδιού τους
Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη- Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Τα παιδιά αυτά δεν μεγάλωσαν με αγάπη

Με μεγαλείο ψυχής μίλησαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα οι γονείς του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη από ομάδα χούλιγκαν.

Η μητέρα και ο πατέρας του άτυχου 19χρονου δήλωσαν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star πως δε θέλουν εκδίκηση, αλλά δικαίωση για τον γιο τους, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Δε θέλουμε να σπάσει το απόστημα, θέλουμε να επουλωθεί. Το να σπάσει ένα απόστημα, με λερωμένα χέρια ξαναδημιουργείται. Πρέπει να θεραπευτεί. Να βρεθεί φάρμακο που θα το βρει η κυβέρνηση, όλος ο πολιτικός κόσμος μαζί ενωμένος. Πιστεύω πως η πολιτική, η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Πρέπει να λυθεί για καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας. Ήμαρτον, ρε παιδιά μου… Να έχεις μια διαφορετική ομάδα. Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ, και Άρης, συμπαθώ όλες τις ομάδες. Το λέω επειδή το πιστεύω. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη στην οποία γεννήθηκα και την αγαπώ. Την αγαπούσα και τη θεωρούσα την πιο όμορφη πόλη του κόσμου. Ήμαρτον…», είπε αρχικά ο πατέρας του νεαρού, αναφερόμενος στη Βέροια, όπου είναι το σπίτι της οικογένειας.

Τι είπαν για τους δολοφόνους- «Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη»
«Ο Άλκης είχε το χάρισμα να αγαπάει όλον τον κόσμο. Δεν τον ένοιαζε αν κάποιος ήταν αλλης εθνικότητας, αν είχε άλλο χρώμα. Δεν είχε τέτοια θέματα. Αγαπούσε και σεβόταν όλον τον κόσμο», είπε συγκινημένη η μαμά του.

«Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Εύχομαι καμία άλλη μανούλα να μη βρεθεί στη θέση μου», σχολίασε η μητέρα του Άλκη, η οποία περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο της.

«Μίλησα αποβραδίς με τον Άλκη, 19.30 η ώρα με κάλεσε ο ίδιος για να δει τι κάνω… Συζητήσαμε. Τελείωσε το διάβασμα, έκανε μία επανάληψη γιατί την επόμενη μέρα έδινε κάποιο μάθημα στο πανεπιστήμιο. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και μου είπε πως. μόλις τελειώσει. θα επιστρέψει. Κατά τις 3 η ώρα το βράδυ μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας για το γεγονός. Μέχρι να φτάσω μου ήταν αδιανόητο να μπορέσω να πιστέψω ότι μπορούσε να συμβεί κάτι κακό στο παιδί μου. Είχα πάντα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια», αποκάλυψε η γυναίκα με πόνο ψυχής.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το τι θα έλεγαν στους δολοφόνους του Άλκη, οι γονείς του συγκλόνισαν με την απάντησή τους: «Τίποτα. Τα παιδιά αυτά δεν μεγάλωσαν με αγάπη. Τους έλειψε. Ο Άλκης μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη»

Οι γονείς του Άλκη θέλησαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήθος κόσμου που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω των social media προκειμένου να τους συλλυπηθούν και να εκφράσουν τη στήριξή τους.

Ο πατέρας του συγκινημένος είπε πως ο Άλκης ήταν ένα αξιολάτρευτο παιδί, ενώ δήλωσε πως η γυναίκα του έχει αποδειχθεί πιο δυνατή και τον στηρίζει.

Οι γονείς του Άλκη είναι βυθισμένοι στο πένθος και δεν έχουν παρακολουθήσει καθόλου τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας. Αύριο θα προβούν στην ανακρίτρια μαζί με τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια. Μαζί εξέφρασαν την επιθυμία ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα μιας τέτοιας επίθεσης, και ο κόσμος να μοιράζει μόνο αγάπη.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr