search-button
cross-out

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των φίλων του Άλκη: Τον μαχαίρωναν, ούρλιαζε «βοήθεια, πονάω»

Oi καταθέσεις των φίλων του Άλκη Καμπανού που δέχτηκαν επίθεση από την ομάδα των χούλιγκαν
Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των φίλων του Άλκη: Τον μαχαίρωναν, ούρλιαζε «βοήθεια, πονάω»

Συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις των δύο φίλων του Άλκη Καμπανού που τραυματίστηκαν από μαχαίρι και είδαν τον κολλητό τους να πέφτει νεκρός δίπλα τους. Όπως αποκαλύπτει το Newsbomb.gr, ο κολλητός φίλος του Άλκη προσπάθησε να πέσει πάνω στο σώμα του φίλου του για να μπει σαν «ασπίδα» στις μαχαιριές που δεχόταν από τους δράστες. Λίγο αργότερα είδε τον Άλκη να ξεψυχά δίπλα του.

Ο δεύτερος φίλος του Άλκη κατέθεσε:

«Καθόμασταν στα σκαλάκια και συζητούσαμε για διάφορα θέματα κυρίως για την εξεταστική μας. Γύρω στις 00.30 είδα ξαφνικά μία ομάδα δέκα με δεκαπέντε ατόμων να έρχεται κοντά μας από την πλευρά της Νικολάου Πλαστήρα.

Εγώ όταν τους αντιλήφθηκα, ο πρώτος της ομάδας βρισκόταν σε απόσταση δύο μέτρων περίπου από εμένα. Ο πρώτος κρατούσε στα χέρια δρεπάνι. Η λαβή του θυμάμαι ότι ήταν μαύρη. Από πίσω του είδα ότι άλλο άτομο κρατούσε στα χέρια ένα μαχαίρι με ίσια λάμα μήκους 15 εκατοστών. Και ένα ακόμα άτομο που κρατούσε ρόπαλο καφέ πενήντα εκατοστών.

Ο πρώτος που σας είπα με το δρεπάνι γύρισε και μας ρώτησε τι ομάδα είστε. Εγώ κοκάλωσα όπως και οι φίλοι μου και δεν απαντήσαμε τίποτα. Αμέσως μετά όρμηξαν όλοι μαζί προς τα πάνω μας. Εμείς προσπαθήσαμε να τρέξουμε για να φύγουμε. Κάποιοι τα καταφέραμε αλλά κάποιοι δεν πρόλαβαν. Εγώ έτρεξα προς την αντίθετη πλευρά από αυτή που μας επιτέθηκαν.

Όπως γύρισα την πλάτη μου ένοιωσα ένα χτύπημα στον αριστερό γλουτό. Νόμιζα ότι έφαγα ροπαλιά. Έτρεξα προς τη διπλανή οικοδομή όπου είχε ένα κάγκελο πυλωτής. Πήδηξα πάνω από αυτό και μπήκα στην πυλωτή. Την ώρα που πήδηξα τα κάγκελα είδα ότι από την ομάδα που μας επιτέθηκαν περίπου έξι με εφτά άτομα ήταν στα σκαλάκια και χτυπούσαν τον Άγγελο και τον Άλκη.

Συγκεκριμένα είδα ότι εκείνη τη στιγμή περίπου τέσσερα άτομα χτυπούσαν ταυτόχρονα το Άλκη και δύο άτομα χτυπούσαν τον Άγγελο. Νομίζω ότι ανάμεσα στους τέσσερις που χτυπούσαν τον Άλκη, είδα και αυτόν με το δρεπάνι αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Επίσης είδα περίπου τρία με τέσσερα άτομα από την ομάδα αυτή να επιστρέφουν προς την οδό Πλαστήρα και να κατευθύνονται σε δύο αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει ακριβώς από πάνω στη διασταύρωση. (…) Όταν τα αυτοκίνητα πλησίασαν στη διασταύρωση που βρισκόμουν γύρισα πλάτη και έφυγα. Τότε συνειδητοποίησα ότι έχω αίματα στον αριστερό γλουτό και κατάλαβα ότι το χτύπημα που ένοιωσα ήταν από το δρεπάνι που είδα και όχι από το ρόπαλο».

Αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Τις φωτογραφίες των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και του τόπου που έγινε το άγριο έγκλημα παρουσιάζει το Newsbomb.gr.

Παρακάτω φαίνονται φωτογραφίες από τον τόπο του στυγερού εγκλήματος που δείχνουν ένα κράνος μοτοσικλέτας με αίματα, ένα πεζοδρόμιο που είναι επίσης γεμάτο αίματα, ένα ζευγάρι γάντια μοτοσικλέτας, ενώ στα σκαλοπάτια της εισόδου της οικοδομής βρέθηκαν μία ζελατίνα κράνους και ένα κουτί αναψυκτικό.

Όλα αυτά εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση για την ταυτοποίηση των δραστών. Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται στο οδόστρωμα ένα στειλιάρι με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι ο 19χρονος Άλκης.

Επίσης στη δικογραφία περιλαμβάνεται φωτογραφία με τα κλειδιά του συνδέσμου όπου βρίσκονταν οι κατηγορούμενοι πριν από τη δολοφονική επίθεση.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr